- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.261
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimSahur yok
25 şubat
İftar
Kızarmış tavuk
3,5 tane etle birlikte kızarmış cin biber
Çoban salata
1 muz üstüne 1 tatlı kaşığı çikolata sosu
Su 1lt
E Elif_Eylul
Inanirmisin siveydiz kelimesini bile yeni duydumSiveydiz de yeşil sarımsakla olan sanırım
Sakin olTeyzem aradı yarın kızı istemeye gelecekler diyor sende gel yanında bulun benim kp falan hep herşeyin içine siciyor erken giderse giderim
Amin inşallah sağol kaptanımAfiyet olsun Allah kabul etsin canim
Sendemi isticenTeyzem aradı yarın kızı istemeye gelecekler diyor sende gel yanında bulun benim kp falan hep herşeyin içine siciyor erken giderse giderim
Ben kabasakala yapimmi dedimde et var diye içinde yer dedimInanirmisin siveydiz kelimesini bile yeni duydum
Aman bosver canim bisey olur bide kocanla kötü olmani istemeyizBiriniz bildiniz
Ssst
Amin canım çok sağol.Oy kuzim benim hep birlikte yaparızyavruma da Rabbim sağlık versin geçsin gitsin inşallah
Ay kuzum benim kıyamam.şükür ki geçmiş gitmiş abla.rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallah.seni çok iyi anlıyorum oğlum 70 gün kuvozde kaldı iğneler serumlar oksijen vs daha neler neler ama çok şükür bin şükür abla geçiyor öyle böyleYavrumya insaAllah Rabbim sifasını verirde amelyat olmadan gecer
Benim büyuk kızım kalçası çıkık doğdu 4.100gramdi ebe dogumda cikartti,6ay tedavi gordü yanliş doktor tedavisinden dolayi amelyata gitti aslinda amelyatsiz geciyormus,daha sonra baska doktor bulduk a dedi amelyat şart diye 9aylikti 1.ci amelyatini oldu,benim kv ayzeymir hastasiydi yemek vermeye gittim kızda koltukta uyuyordu, benim inmemle kalkmasi bir oldu yanindada sandalyeler var alcisi 1aylikti cikmisti,gözümün onunde koltuktan bir düştü yetisemedim ciyak ciyak bagardi acile gittik dr. Çıkmış gene dedi yani 3kere amelyat oldu ondan nefret ederim oyle seylerden
Amin canim aminAmin canım çok sağol.
Ay kuzum benim kıyamam.şükür ki geçmiş gitmiş abla.rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallah.seni çok iyi anlıyorum oğlum 70 gün kuvozde kaldı iğneler serumlar oksijen vs daha neler neler ama çok şükür bin şükür abla geçiyor öyle böyleRabbim acılarını göstermesin
Yok kız,Sendemi isticen
Etleri ayıklayıp verseydin önüneBen kabasakala yapimmi dedimde et var diye içinde yer dedim
Neymiş yeşil sarımsak otmus yemezmis
Yaaa korona var koronaaaaaaYok kız,kiz tarafı olarak gel diyor genç olarak kimse yok bi ablası bi de ben kimseyi toplamayacak çünkü bu isteme Nişanı salonda yapcaklar
Bu sondu dimeÖptüm
Gittim
Hiç uğraşamamEtleri ayıklayıp verseydin önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?