Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oy kuzim benim hep birlikte yaparız 😍 yavruma da Rabbim sağlık versin geçsin gitsin inşallah 🤲🏻
Amin canım çok sağol.
Yavrumya insaAllah Rabbim sifasını verirde amelyat olmadan gecer🤲
Benim büyuk kızım kalçası çıkık doğdu 4.100gramdi ebe dogumda cikartti,6ay tedavi gordü yanliş doktor tedavisinden dolayi amelyata gitti aslinda amelyatsiz geciyormus,daha sonra baska doktor bulduk a dedi amelyat şart diye 9aylikti 1.ci amelyatini oldu,benim kv ayzeymir hastasiydi yemek vermeye gittim kızda koltukta uyuyordu, benim inmemle kalkmasi bir oldu yanindada sandalyeler var alcisi 1aylikti cikmisti,gözümün onunde koltuktan bir düştü yetisemedim ciyak ciyak bagardi acile gittik dr. Çıkmış gene dedi yani 3kere amelyat oldu ondan nefret ederim oyle seylerden
Ay kuzum benim kıyamam.şükür ki geçmiş gitmiş abla.rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallah.seni çok iyi anlıyorum oğlum 70 gün kuvozde kaldı iğneler serumlar oksijen vs daha neler neler ama çok şükür bin şükür abla geçiyor öyle böyle 🤲🤲🤲 Rabbim acılarını göstermesin

Amin canım çok sağol.

Ay kuzum benim kıyamam.şükür ki geçmiş gitmiş abla.rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallah.seni çok iyi anlıyorum oğlum 70 gün kuvozde kaldı iğneler serumlar oksijen vs daha neler neler ama çok şükür bin şükür abla geçiyor öyle böyle 🤲🤲🤲 Rabbim acılarını göstermesin
Amin canim amin 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back