- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.781
Günaydın canım
Göbek ve üst bacak için sporlar yapacaksınız o halde. Çok fazla karbonhidrat size anca ödem yapar herşeyi ölçülü tüketmelisiniz.Merhaba herkese. Ya bir sey danismak istiyorum. Benim cok kilom yok ama belli bir kilom var ve veremiyorum. Normalde diyetteydim bir haftadir falan dogru durust diyeti uygulayamiyorum. Bugun de hem diyetteki listeyi yedim hem de ustune tatli cikolata vs. Asiri da bir vicdan azabi cekiyorumancak ne tatlidan vazgecebiliyorum ne de boyle tam olarak zayiflamak mi istemiyorum nedir anlam veremiyorum. Hirs edemiyorim caba sarfedemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim ne olur dertlesecek birini ariyorum. Ust bacak ve gobek problemim var. Ust bacagim orantisiz sekilde kalin. Bu da fizigimi kaba gisteriyor
Günaydın kızlaar
Sonunda
Gunaydinnn
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın güzel bir hafta olsun hepimize inşaAllah
Herkese günaydıııın
Cuma :71,7
Bugün ;71,7
Günaydın️ Sabahtan
Günaydın kizlarr
Bende diyorum dün birşey unuttum diye
Herkese günaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydin
+200
Günaydın canım fazla artın yok cumaya halledersinGünaydin
+200
Afiyet olsun canım7 Ağustos menü.
Sabah iki yumurtadan menemen bir dilim ekmek bir dilim peynir bir bardak çay.
Öğlen kahve.
Akşam 2 küçük çiğ börek bir büyük bardak ayran.
Su 3 litre E Elif_Eylul
Günaydın canım
Evet ama çokta beklemek istemedimGünaydın canım
Cigborek ödem yapmiş
Afiyet olsun canımEvet ama çokta beklemek istemedimkahvaltı yapıyorum
Eksi yapmalıydı ama Çünkü pide yiyo eksi geldiGünaydın canım
Cigborek ödem yapmiş
Ters tepmisEksi yapmalıydı ama Çünkü pide yiyo eksi geldi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bn dün cumartesi son dk buldum çok şükür ama başka dr gidicem bu sefer tahlil yapan dr yokHastaneler vermiyor şuara canim saglik ocaginda yaptirip kızın çalistiği hastaneye gidicem dahiliyeye
Günaydın canım hosgeldin nasılsın
Simdi yaptilar soyledim saglik ocagi doktoruna, bakalim ne halt cikcakBn dün cumartesi son dk buldum çok şükür ama başka dr gidicem bu sefer tahlil yapan dr yok
İyi yapıyorsun bütün herşeye bakılsın da bakalım bu sefer ne çıkıcak