- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.681
Bende şimdi astım çamaşırRuzgar camasirlari ipten aliyor
BilmemNedenki
Ben olmuyorum ama tüm sıkıntılarını kat be kat çekiyorumvücudum davul gibi şişti benimde olma zamanım herhal karnım kocaman
Spor ağır gelmedi aslında vücut spora alışık olmadığı ham olduğu için kaslar ağrı yapıyor eğer bırakır da tekrar başlarsan yine aynı şekilde ağrı cekeceksin bence devam et. 2. Haftadan sonra aziliyor agriKizlar 3 gündür her yerim ağrıyor e tabi normal alışılmadık bünye ayak bileğinden bacaklarımın etli kısmı popom kollarım omuzla dirsek arası sanki sopalarla dayak yemişim gibi bide sızım sızım sızlıyor simdi sorum şu spor mu ağır geldi yoksa yağlar kasa dönmek için icerde bir savaş mı çıkardı ben savaşa dem mi etsem pes mi etsem spor konusunda iyi bir motivasyon ihtiyacım var yoksa çok mu yaşlandım
Kaptanım spor sonrası duş kasları rahatlatır demi iyi gelir ısınma hareketiyle başlayıp öyle sonlandırsa belki çok ağrısı olmazSpor ağır gelmedi aslında vücut spora alışık olmadığı ham olduğu için kaslar ağrı yapıyor eğer bırakır da tekrar başlarsan yine aynı şekilde ağrı cekeceksin bence devam et. 2. Haftadan sonra aziliyor agri
İnşallah azalır çok acıyorSpor ağır gelmedi aslında vücut spora alışık olmadığı ham olduğu için kaslar ağrı yapıyor eğer bırakır da tekrar başlarsan yine aynı şekilde ağrı cekeceksin bence devam et. 2. Haftadan sonra aziliyor agri
Ben salladım bebe uyudu şükürBnde yatağın dibinde bebe sallıyom
Yimehhhhhj
Uyudu geri uyandıBen salladım bebe uyudu şükür
Evet ısınma egzersizi hem Bitis'te hem başlangıçta lazım canım.Kaptanım spor sonrası duş kasları rahatlatır demi iyi gelir ısınma hareketiyle başlayıp öyle sonlandırsa belki çok ağrısı olmaz
Her gün akşam duş alıyorum
4hafta pilates yaptım 2 hafta ağrıdan egilemedim alışık olmayınca böyle oluyor maalesef ama alışırsınİnşallah azalır çok acıyor
Normal canım dalmada sorun yaşıyorlar.Uyudu geri uyandı
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah peynirli omlet
Slaata
Domates
Peynir
Zeytin
Fıstık ezmesi 1 tk
Akşam
Bir kase taze fasulye
Bir kabak dolması
Bir kase yoğurt
O mac izliyor bende yatagımda kitap okuyorumGocamın dizinin dibinde maç izliyom
Ne hoş olarGel benim yanima mastershef izleyek
Bnde yatağın dibinde bebe sallıyom
Yimehhhhhj
Bende astım yatağıma uzandımBende şimdi astım çamaşır
Sıcaktan bebelerde uyuyamıyorNormal canım dalmada sorun yaşıyorlar.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar :)
Sabah 1 poğaça 2 küçük dilim börek
Akşam: mantarlı etli yemek, tavuk suyu çorba, Özbek pilavı
Akşam: filtre kahve
8000 adım
Yarın oruç tutacağım o yüzden bugün karbonhidratlı beslendim :)
Evet ya bir oraya bir buraya dönüp duruyorNe hoş olargocama söz vermiştim birlikte izlerim diye ilk yarıya kadar izkedim yeter
Bende astım yatağıma uzandım
Sıcaktan bebelerde uyuyamıyor