- 16 Aralık 2019
- 20.339
- 81.082
- 31
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.661
Tamam canim sen bilirsinE Elif_Eylul canım hayırlı akşamlar. Ben ara vermek istiyorum bi süre . Biraz sıkıntılarım var. Hakkınızı helal edin emek veriyosunuz. Ama bi süre listede olamicam.
TamamdırKızlar yarınki kontrol tartılarınızı rica ediyorum unutmayalim
M MissHayaLet
@Li_zigi
@_CikiLeta
B BitterCikilata
Migrenben
G Gokyuzu_kadar
Kahkullu
@tulay283300
@Mavi Menekse
@Klassklasik
@aminebusra
Pandora27
@badem000
@kittenlove
@ozlemblc
Darisi antebe olsun yoksa şeker gibi eriyecezAnammm bir ruzgar var disarda
Yarin yagmur diyor
Daha yenisin pes etme devam et derim 1ay sonra vucudundaki degisimi farkedip iyki spor yapmışım diceksinKizlar 3 gündür her yerim ağrıyor e tabi normal alışılmadık bünye ayak bileğinden bacaklarımın etli kısmı popom kollarım omuzla dirsek arası sanki sopalarla dayak yemişim gibi bide sızım sızım sızlıyor simdi sorum şu spor mu ağır geldi yoksa yağlar kasa dönmek için icerde bir savaş mı çıkardı ben savaşa dem mi etsem pes mi etsem spor konusunda iyi bir motivasyon ihtiyacım var yoksa çok mu yaşlandım
Afiyet olsun canımSabah 1 bardak süt
Öğle çeyrek ekmek arası peynir domates
Ara 1 incir
Akşam 1kase cacık
2 YK sebzeli şehriye pilav
Ara 2 incir
Su 3 litre
Spor 3 saat ev temizliği
Adim 10000
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Saol kaptanım inşallah eksi gelirim yarın çünkü bugün yemek yemeye fırsatım olmadı desem inan yani kosturmaktan mahvoldumAfiyet olsun canım
O 1 ay gözümde büyüyorDaha yenisin pes etme devam et derim 1ay sonra vucudundaki degisimi farkedip iyki spor yapmışım diceksin
Halledebildinmi bari islerini bulabildinmi parti malzemeleriSaol kaptanım inşallah eksi gelirim yarın çünkü bugün yemek yemeye fırsatım olmadı desem inan yani kosturmaktan mahvoldum
Yok.yok daģlar falan yok,birhafta gecti gitti tartıda ekside görüyosun,bence pes etme guzel sonuç alıcaksınO 1 ay gözümde büyüyorsanki aramızda dağlar var diye bana bağırıyor
MaşallahGocamın dizinin dibinde maç izliyom
Gel benim yanima mastershef izleyekGocamın dizinin dibinde maç izliyom
Bnde yatağın dibinde bebe sallıyomGocamın dizinin dibinde maç izliyom
YimehhhhhjGel benim yanima mastershef izleyek
Duygulandım valla kilo almak ne kadar kolay kilo vermekse vitrinde duran o elbiseyi görüp ahhhh nerde bende o şans gibi 54 kiloya inip 2 bayram arası dengeyi bozup saldım kendimi hedefe ulaşınca kilo kontrolünü sağlamak lazim bi anda yine sismek istemiyorum ne zor ya kadın olmakYok.yok daģlar falan yok,birhafta gecti gitti tartıda ekside görüyosun,bence pes etme guzel sonuç alıcaksın
Yemek izliyoz iste neguzelBnde yatağın dibinde bebe sallıyom
Yimehhhhhj
Hedefine bir inelim daha sonra korumaya alırsin,yapabilirsin 2.ci haftaya giriyosun bence guzel sonuc alacaksan hedefe odaklanDuygulandım valla kilo almak ne kadar kolay kilo vermekse vitrinde duran o elbiseyi görüp ahhhh nerde bende o şans gibi 54 kiloya inip 2 bayram arası dengeyi bozup saldım kendimi hedefe ulaşınca kilo kontrolünü sağlamak lazim bi anda yine sismek istemiyorum ne zor ya kadın olmak
İnşallah güzel sonuç olurHedefine bir inelim daha sonra korumaya alırsin,yapabilirsin 2.ci haftaya giriyosun bence guzel sonuc alacaksan hedefe odaklan