Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar 3 gündür her yerim ağrıyor e tabi normal alışılmadık bünye ayak bileğinden bacaklarımın etli kısmı popom kollarım omuzla dirsek arası sanki sopalarla dayak yemişim gibi bide sızım sızım sızlıyor simdi sorum şu spor mu ağır geldi yoksa yağlar kasa dönmek için icerde bir savaş mı çıkardı ben savaşa dem mi etsem pes mi etsem spor konusunda iyi bir motivasyon ihtiyacım var yoksa çok mu yaşlandım

Daha yenisin pes etme devam et derim 1ay sonra vucudundaki degisimi farkedip iyki spor yapmışım diceksin

Yok.yok daģlar falan yok,birhafta gecti gitti tartıda ekside görüyosun,bence pes etme guzel sonuç alıcaksın
Duygulandım valla kilo almak ne kadar kolay kilo vermekse vitrinde duran o elbiseyi görüp ahhhh nerde bende o şans gibi 54 kiloya inip 2 bayram arası dengeyi bozup saldım kendimi hedefe ulaşınca kilo kontrolünü sağlamak lazim bi anda yine sismek istemiyorum ne zor ya kadın olmak

Hedefine bir inelim daha sonra korumaya alırsin,yapabilirsin 2.ci haftaya giriyosun bence guzel sonuc alacaksan hedefe odaklan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…