- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.381
He ya yorgunam a dostlarYatıyon muiyi geceler canım
Dogru canımHe ya yorgunam a dostlar
Camları açınca uçuyor ev tek cam açık serinDogru canımyat dinlen sıcakta napcan
Ne iyi ya bizim de esiyor ama sıcak yine sıcak buhar atıyor evCamları açınca uçuyor ev tek cam açık serinçok güzel
Gece kızın odasını açıyorum serin serin yatıyoruzNe iyi ya bizim de esiyor ama sıcak yine sıcak buhar atıyor ev
Biz dun gece bütün cam kapı acık yattık kac gecedir öyle yatıyoruzGece kızın odasını açıyorum serin serin yatıyoruzdarısı size
Şakamda sana dokunacaktımSağol kaptanım
Tahmin edebiliyorum
İyi geceler canımİyi geceler
Bende bulamadımAy ne bileyim benGoogle amcaya yazdım birşeyler bulamadım sevimli tavsan falan çıkıyor
Sen ona bakmaya mı cıktınŞakamda sana dokunacaktım
İyi geceler canım
Bende bulamadım
Hemen anladım zaten İnce falan fistan dedi ya Filiz abla bişeyler dicektinŞakamda sana dokunacaktım
İyi geceler canım
Bende bulamadım
İncecik hilal dedi benim bile aklıma sen geldiysenHemen anladım zaten İnce falan fistan dedi ya Filiz abla bişeyler dicektin
Yo baya iş gördüm kızı çişe götürdüm yerine yatırdım su içdim teli şarja takdım. yerime yatdım sonra ona baktımSen ona bakmaya mı cıktın
Bu arada kim o cikileta gibi tatlı olanHemen anladım zaten İnce falan fistan dedi ya Filiz abla bişeyler dicektin
HeeeYo baya iş gördüm kızı çişe götürdüm yerine yatırdım su içdim teli şarja takdım. yerime yatdım sonra ona baktım
Geldik canim zor geldimEve gittiniz mi nasılsın
Boğazım ağrımaya başladı burnumun içide yanıyorhayırlı olsun
Geçmiş olsun kızlarSabahtan beri başım çatlıyor niye geçmiyor diyorum hastalanıcakmışım
Iyi geceler canimİyi geceler
Afiyet olsun canımUyanınca bir kupa kahve
Sabah yok
Öğle bir kase yoğurtlu granola
Ara bir avuç Antep fıstığı
3 tane ceviz
Akşam 4 yemek kaşığı pirinç pilav
5 yemek kaşığı tavuk döner
1 tabak salata
Ara yarım dilim karpuz
Su 2.5 lt
Adım 10000
E Elif_Eylul @MissHayaLet
Kız napayım tanıdım tek İnce Hilal sensinHemen anladım zaten İnce falan fistan dedi ya Filiz abla bişeyler dicektin
Bak ben sorunlu değilmişimİncecik hilal dedi benim bile aklıma sen geldiysen
Ne yani ince değilsemİncecik hilal dedi benim bile aklıma sen geldiysen
Bende onu sorcaktımBu arada kim o cikileta gibi tatlı olan
Kendimim başka kim olcakBu arada kim o cikileta gibi tatlı olan
Teşekkür ederim canımGeldik canim zor geldim
Duş alip yaticam
Geçmiş olsun kızlar
Iyi geceler canim
Afiyet olsun canım
Neyse yapın sakanizi uzamasin konuKız napayım tanıdım tek İnce Hilal sensingerçi başka Hilal tanıdığım yok neyse
Bak ben sorunlu değilmişim