Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya zaten esime midem bulanıyor diyorum gülüyor yarına hazırlığını yap denize gidelim diyor bir oturup bi kalkıyorum
Yaa ne güzel bizde gitmek istedik bugün hava güzel diye cumartesi pazar fazla kalabalık oluyor gitmedik kaldı oturma kalk oturunca mide isyan ediyor

Yaa ne güzel bizde gitmek istedik bugün hava güzel diye cumartesi pazar fazla kalabalık oluyor gitmedik kaldı oturma kalk oturunca mide isyan ediyor
Evet de işte baska vakit yok ki cumartesi pazar anca tam deniz havası iyi ısınmıstır bu sıcaklara diye düşünüyorum

Evet de işte baska vakit yok ki cumartesi pazar anca tam deniz havası iyi ısınmıstır bu sıcaklara diye düşünüyorum
Ya evet şimdi çok güzeldir Ya biz geçen gün gitdik hava öyle sıcaktıki öyle durgunduki yaorak bile kıpırdamlyordu biz denize vardık rüzgar çıktı denize girmek bi tarafa orda duramadık soğuktan titriyorduk

Aayy ne sans kız burda her zaman ruzgar var alıskınız biz ondan sıcak üflüyor ruzgarı bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…