Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cips icin herseyi yapabilirim
Delisin...ama ....ben de sanirim
Geçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Cok gecmis olsun canım.
Kaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimi
Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktir
Masallah peri masali gibi hayati var datlum

B BitterCikilata canım geçen eczaneden ne al demiştin unuttum yani sırf bilmediğim bişey kullanmasın dedim de mecbur vericem 22 aylık bebeklerde kullanabiliyor mu
Reflor toz olan canım eczacıya sor yaşı olursa al ishali kesen probiyotik aslında sormadan verme için rahat etmeyecekse

Mutfağı yaptım eşim bu haftalık yeter dedi

Aaa gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım

Aaa çok geçmiş olsun canım yaa

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşin

Geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin

Sağolun kızlar.allah razı olsun inşallah
Daha önce de korona olduk böyle bir şey yok yani.

Ayyy 2 lenmişleeeerr
Evet aslında 4 yumurtası vardı ama diğer 2 boş cıkacak gibi saglık olsun buna da elhamdülillah

Cok gecmis olsun canım.

Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktir
Heee azcık deluluk var sankim

Kaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimi
Bı haftayı geçmiştir antibiyotik vermedim baktım gribi geçiyor vermedim pek ilaç taraftarı değilim geçirecekse veririm

Cok gecmis olsun canım.

Sağol canım

Cok gecmis olsun canım.

Masallah peri masali gibi hayati var datlum
Sağol canım
Kıyamam canım yaa

Reflor toz olan canım eczacıya sor yaşı olursa al ishali kesen probiyotik aslında sormadan verme için rahat etmeyecekse
Tamam canım sağol sorarım bi filiz abla yazdı WhatsAppdan baktım netten
Ahh yavrum O zmn dr götür bi tahlil yapsınlar çok uzun oldu çocuk çok zayıflamıştırda
Zaten zayıf tam biraz toparlamisti bu defada bu grip
Yarın yine götüreyim bi aciller açık onlarda pek bişey yapmıyor

Geçmiş olsun canım

M M_atruska C _CikiLeta gecmiş olsun kızlar Rabbim acil sifalar versin kolayca atlatın inşallah
Sağolun kızlar

Iyi akşamlar kızlar menü ler buraya yazılıyor değil mi yazayım ilk menümu
Sabah yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 ck bal
Ara 1.5 galeta
Bugun ogle akşam birlikte oldu geç yiyince 1 kase mercimek çorbası 1 tane karnı yarık 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Su sıra yürüyüş ve spor yapamıyorum acilen dönmem lazım spora bide akıllı saatim bozuldu yenisini alana kadar idare edecem artık adım sayılarinda

Hoşgeldin aramıza
Menülerde
E Elif_Eylul etiket yaparsa gözden kaçmaz
Spor ve adımlarda M MissHayaLet etiket yaparsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…