- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.641
Delisin...ama ....ben de sanirimcips icin herseyi yapabilirim
Cok gecmis olsun canım.Geçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktirKaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimi
Delisin...ama ....ben de sanirimcips icin herseyi yapabilirim
Cok gecmis olsun canım.Geçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktirKaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimi
MasallahTemizlik perileri ile yağmur Perileri sabah kapistilar yağmur Perileri kazandı temizlik perilerinin emrettigi komutla camları silen kulkedisinin camlarını yağmur Perileri mahvetti ama kulkedisinin umrunda değildi o sırada kahve içiyordu
Kıyamam canım yaaGeçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Aaa çok geçmiş olsun canım yaaKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Reflor toz olan canım eczacıya sor yaşı olursa al ishali kesen probiyotik aslında sormadan verme için rahat etmeyecekseB BitterCikilata canım geçen eczaneden ne al demiştin unuttum yani sırf bilmediğim bişey kullanmasın dedim de mecbur vericem 22 aylık bebeklerde kullanabiliyor mu
Ahh yavrum O zmn dr götür bi tahlil yapsınlar çok uzun oldu çocuk çok zayıflamıştırdaGeçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Temizlik perileri ile yağmur Perileri sabah kapistilar yağmur Perileri kazandı temizlik perilerinin emrettigi komutla camları silen kulkedisinin camlarını yağmur Perileri mahvetti ama kulkedisinin umrunda değildi o sırada kahve içiyordu
Geçmiş olsun canımGeçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşinKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Geçmiş olsun canım ya Allah şifa versinKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Kaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Geçmiş olsunGeçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor
Aaa gecmis olsun canim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Aaa çok geçmiş olsun canım yaa
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşin
Geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin
Sağolun kızlar.allah razı olsun inşallahGeçmiş olsun
Evet aslında 4 yumurtası vardı ama diğer 2 boş cıkacak gibi saglık olsun buna da elhamdülillahAyyy 2 lenmişleeeerr
Heee azcık deluluk var sankimDelisin...ama ....ben de sanirim
Cok gecmis olsun canım.
Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktir
Sağol canım Allah razı olsun inşallah
Bı haftayı geçmiştir antibiyotik vermedim baktım gribi geçiyor vermedim pek ilaç taraftarı değilim geçirecekse veririmKaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimi
Sağol canımDelisin...ama ....ben de sanirim
Cok gecmis olsun canım.
Benim oğlan da ishaldi.Antibiyotik ishal yapiyor diye vermemisti bizim doktor ........belkibaska antibiyotiktir
Sağol canımDelisin...ama ....ben de sanirim
Cok gecmis olsun canım.
Masallahperi masali gibi hayati var datlum
Kıyamam canım yaa
Tamam canım sağol sorarım bi filiz abla yazdı WhatsAppdan baktım nettenReflor toz olan canım eczacıya sor yaşı olursa al ishali kesen probiyotik aslında sormadan verme için rahat etmeyecekse
Zaten zayıf tam biraz toparlamisti bu defada bu gripAhh yavrum O zmn dr götür bi tahlil yapsınlar çok uzun oldu çocuk çok zayıflamıştırda
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Sağolun kızlar
Sagol kuzum bizimde seyimiz onlar işteSağol canım Allah razı olsun inşallah
Gördüm senin minnaklari
Hoşgeldin aramızaIyi akşamlar kızlar menü ler buraya yazılıyor değil mi yazayım ilk menümu
Sabah yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 ck bal
Ara 1.5 galeta
Bugun ogle akşam birlikte oldu geç yiyince 1 kase mercimek çorbası 1 tane karnı yarık 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Su sıra yürüyüş ve spor yapamıyorum acilen dönmem lazım spora bide akıllı saatim bozuldu yenisini alana kadar idare edecem artık adım sayılarinda