- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.621
Evet 2 lendilerAy 2 tanemi
Hayırdır canim gecmis olsunKaptanim
Heee neremi açsamda millet görsün diye düşunüyoreHangi mayo bikinigiysem diyemi düşünüyorsun
Nasıl düşünceli kaptanHeee neremi açsamda millet görsün diye düşunüyore
Kaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim varHayırdır canim gecmis olsun
Temizlik perileri ile yağmur Perileri sabah kapistilar yağmur Perileri kazandı temizlik perilerinin emrettigi komutla camları silen kulkedisinin camlarını yağmur Perileri mahvetti ama kulkedisinin umrunda değildi o sırada kahve içiyorduKeşke uyusambi tek pazar günleri tam 10 da kahvaltı ediyorum koca bey acıkıyor diye hazırla et ortalık topluyorum
Evi temizleyesim var perileri bekliyorum kahve içiyorlarmış
Aaa gecmis olsun canimKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Geçmiş olsunKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Ay hala geçmedi mi kaç gün olduHayırlı günlertabi daha yatakta oturuyorum benim için günaydın da oğlan sabahın 6 sında kalktı 3,4 kere sıçtı kustu ishali daha geçmedi su istiyor git gel bi hâl oldum ona da acıyorum
Geçmiş olsun canımKaptanim kaç gündür ailecek evde yatıyoruz korona ya da omicron olmuşuz.beynimi sökesim var
Geçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyorAy hala geçmedi mi kaç gün oldu
Kaç gün oldu canim neden gecmediki antibiyotik işe yaramadimiGeçmedi canım ya altını temizliyorum daha 5 dk geçmeden yine yapıyor