• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeditepe ünv. Yüksek lisans

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
Arkadaşlr yeditepede y. lisans yapan varmı? finansal iktisat bölümüne girmek istiyorum fakat, zorluk derecesi nedir, ayrıca ingilizce hazırlıkta okumak istiyorum. toplamda kaç yıl sürüyor? ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz? ingilizce hazırlık yeditepede nasıldır? yeterli olurmu yoksa ayrıca ingilizce kursuna gitmeye gerek varmı? Var ise nereleri önerirsiniz?
şimdiden teşekkürler

Arkadasım yedıtepe unıversıtesının hazırlıgı cok basıt ama kımıne gore de zor yanı proficiency yı atlayamıyorlar.Ve A B C dıye sınıflara ayırıyorlar.Hazırlık sınıfınında ucretı az degıl.Fakultenınde en az 7000 dolar.Ben A alıp gecmıstım.3 yıl hazırlıkta olan benım bır cok arkadasım vardı.Hazırlık nasıl dıyorsan oyle pek de egıtım yok.Ortamına gırınce anlarsın zaten lay lay lommm..Liseden yabancı dıl mazunuysan ıngılızceye gerek yok pek yalnız egıtımın az derecede ıngılızceyse kursa ıhtıyacın var.Wall Street ıyıdır.Bende vısual com bolumunden mezun oldum fakat arkadaslarımın daha 2 yılı var.Ozel unıversıte dıyede kımse aldanmasın calısmadıgın zaman gozunun yasına bakmadan bırakıyorlar.Para bır yere kadar yanı.Derslerın agırlıgı bolumune gore degısıyoR.Kolay gelsın.Yınede sen bılırsın canım

Back