eşlerden birinin 5 yıllık sigortalı olması yeterli mi arkadaşlar çünkü benim eşimin 5 yıllık sigortası yok
pardon ama neden 35 yaş altında olması gerekiyor?
eşlerden birinin 5 yıllık sigortalı olması yeterli mi arkadaşlar çünkü benim eşimin 5 yıllık sigortası yok
Merhaba arkadaşlar. Sıra ile size cevap vermeye çalışacağım. Bende Yeditepe Üniversitesi devlete ait olduğunu düşünerek seçmiştim ama bu hastane özeldir ve çokta bakımlı ve temiz bir hastane. ıkincisi 5 yıllık sigorta aranmaz rapor çıkartmak için ve Yeditepe de onlar çıkartıyorlar raporu, evraktan başka hiç bir sey yapmıyorsun. Şu anda ben tedaviyi bitirdim, 2 gün sonra kan testi yaptıracağım. Benimki tutmazsa bile davranışlar, ilgi, profesyonelliklerinden çok çok memnunu m, herkese tavsiye ederim...Hepinize başarılar dilerim !
Merhaba arkadaşlar. Sıra ile size cevap vermeye çalışacağım. Bende Yeditepe Üniversitesi devlete ait olduğunu düşünerek seçmiştim ama bu hastane özeldir ve çokta bakımlı ve temiz bir hastane. İkincisi 5 yıllık sigorta aranmaz rapor çıkartmak için ve Yeditepe de onlar çıkartıyorlar raporu, evraktan başka hiç bir sey yapmıyorsun. Şu anda ben tedaviyi bitirdim, 2 gün sonra kan testi yaptıracağım. Benimki tutmazsa bile davranışlar, ilgi, profesyonelliklerinden çok çok memnunu m, herkese tavsiye ederim...Hepinize başarılar dilerim !
Merhaba, ben 3 senelik evliyim. pko'luyum. 3 senedir tedavi görüyorum. 3 aşılama sonucu negatif, 1 kere de amerikan hast.'de tüp bebek denedik sonuçta dış gebelik oluştu. Tüplerim açık. Eşimde sperm sayısı düşük (13 milyon), hızlı hareket eden sperm sayısı da düşük (%10). Morfoloji %70 çok şükür.
SSk'dan tüp bebek için en az 3 senelik evli olmak gerekiyor diye biliyorum. Biz ağustos'ta 3 yılı doldurduk. maddi olarak özelde yeniden denemem imkansız, oı yüzden Yeditepe ünv. hastanesini denemek istiyorum. 2 sene önce orada rapor çıkardıklarını öğrenmiştim.
Bu şekilde tüp bebek denemesi yapan arkadaşlar varsa özelden veya buradan bana mesaj atarlar, bilgi verirlerse sevinirim. Bu yıl sonuna kadar normal denemeye devam edeceğiz ama sene başı ciddi olarak 2. kez tüp bebek düşünüyorum.
Teşekkürler
Bende Yeditepe'de yaptırdım tüp bebek tedavimi ve yeni öğrendim ki hamileyim,
Kesinlikle için rahat olsun tedavi için doğru bir adres,
En az 2 iğneli aşılama yaptırmış olman ve evliliğinin 3. yılını doldurmuş olman gerekiyor, benim bildiğim bu şartlar yerine getirildii takdirde, senden istedikleri evrakları verirsen SSK'dan faydalanabiliyorsun.
Başarılar dilerim.
Bende Yeditepe'de yaptırdım tüp bebek tedavimi ve yeni öğrendim ki hamileyim,
Kesinlikle için rahat olsun tedavi için doğru bir adres,
En az 2 iğneli aşılama yaptırmış olman ve evliliğinin 3. yılını doldurmuş olman gerekiyor, benim bildiğim bu şartlar yerine getirildii takdirde, senden istedikleri evrakları verirsen SSK'dan faydalanabiliyorsun.
Başarılar dilerim.[/QU
Gözün aydın hayırşı olsun . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Sana maliyeti ne kadar oldu. onu öğrenebilir miyim? cevaplarsan sevinirim.