eevcimen Guru Kayıtlı Üye 2 Kasım 2008 138 7 5 Kasım 2008 Konu Sahibi eevcimen #1 Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlunun hastası olan arkadaşlar , lütfen aşılama tedavinizin sonuçlarını yazarsanız sevinirim.Kaçıncı Aşılama da hamile kaldınız.hihoyyyt:CüvCüv:
Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlunun hastası olan arkadaşlar , lütfen aşılama tedavinizin sonuçlarını yazarsanız sevinirim.Kaçıncı Aşılama da hamile kaldınız.hihoyyyt:CüvCüv:
M MRL_26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 251 0 8 Kasım 2008 Konu Sahibi eevcimen #2 eevcimen .!.: Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlunun hastası olan arkadaşlar , lütfen aşılama tedavinizin sonuçlarını yazarsanız sevinirim.Kaçıncı Aşılama da hamile kaldınız.hihoyyyt:CüvCüv: Genişletmek için tıkla... Ben Cem'in hastasıyım ve 2. aşılamamda hamile kaldım fakat düşük sonucu bebeğimi kaybettim.
eevcimen .!.: Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlunun hastası olan arkadaşlar , lütfen aşılama tedavinizin sonuçlarını yazarsanız sevinirim.Kaçıncı Aşılama da hamile kaldınız.hihoyyyt:CüvCüv: Genişletmek için tıkla... Ben Cem'in hastasıyım ve 2. aşılamamda hamile kaldım fakat düşük sonucu bebeğimi kaybettim.
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 30 55 8 Kasım 2008 Konu Sahibi eevcimen #3 Benim arkadaşim yeditepede üçüncü mikrosunu yaptirdi sekiz sene sonra bi kizi oldu..........herkese hayirli bebişler arkadaşlaarrrrr
Benim arkadaşim yeditepede üçüncü mikrosunu yaptirdi sekiz sene sonra bi kizi oldu..........herkese hayirli bebişler arkadaşlaarrrrr
DIPTISDIPTIS Guru Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.393 3.601 9 Kasım 2008 Konu Sahibi eevcimen #4 tekrar sebebi ile konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz. Yeni link : http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/121509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz.html
tekrar sebebi ile konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu sorumlusu (moderator) ile iletişime geçebilirsiniz. Yeni link : http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/121509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz.html