• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yediklerinin midede sinmemesi ve şişkinlik hamilelik belirtisi midir

Poncik prenses

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
112
31
13
Yediğini sindirememe yani midede kalması ve şişkinlikte hamilelik belirtisi midir ? 4 saat önce yediğim yemeğin şuan midemden gitmesi lazımken ben yeni yemişim gibi tıka basa doluyum bunun nedeni gebelik olabilir mi

Bu durumun hamilelikten olması için HCG seviyesinin ve progesteron hormonunun yükselmiş olması lazım o da yaklaşık 5 6 haftalık gebeliğe denk gelir

Bu durumun hamilelikten olması için HCG seviyesinin ve progesteron hormonunun yükselmiş olması lazım o da yaklaşık 5 6 haftalık gebeliğe denk gelir
Şuan da 2 gün regl gecikmem var bir kaç kere daha olmuştu hatta Şuan istifra etmek zorunda kaldım o kadar rahatsız edici yatamadım gebelik şüphem var olabilir mi diye bilgi almak istedim teşekkür ederim

Şuan da 2 gün regl gecikmem var bir kaç kere daha olmuştu hatta Şuan istifra etmek zorunda kaldım o kadar rahatsız edici yatamadım gebelik şüphem var olabilir mi diye bilgi almak istedim teşekkür ederim
2 gün geçti ise test yapın çıkar

Vallahi ben yeni hamileyim şişkinlikten patlayacak gibiyim yani şu an 3-4 aylık hamije gibi hissediyorum 😃😃😃 Değerlerinze bir baktırın tabi ki de 🪅🫧

Back