• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yediiklim dergileri yada kitaplarını alan varmı arkadaşlar -kpss lise

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
86
38
Antalya
arkadaşlar öncelikle herkese başarılar dilerim hepimiz bu seneyi mağlesef sınavlar için ayırdık . sizden ricam dersaneye gidemiyeceğim. bir kaç siteye baktım yediiklim dergilerinden memnun olan arkadaşlar var almakta kararsız kaldım. alan arkadaşlar varsa kitap yada dergiler hakkında yorumlarını almak istiyorum . yazarsanız sevinirim. en azından 80 alsam yeter benim için sağlık meslek lisesi mezunuyum ve acil tıp teknisyeniyim. inşallah bu sene olur çok istiyorum kendi işimi yapmayı .... :gitme:

bende yediiklimi çok duydum al dene ne kaybedersiin sanırım iyi yayınları bize dershane bu yayınları verecekmiş

ben dershanesine gidiyorum ve yayınlarını verdiler ben memnunum ama tabi siz begenirmisiniz bilemem ama tek yayınla kalmayın bize ayrıca dershaneden ihtiyaçıda öneriyolar

Merhaba ben yediiklim dergilerine net.ten başvurdum. Ertesi günü evime teslim edildi. Onlardan hazırlanıyorum gayet güzel. Konu anlatımı olarak ayrıntılı yani tek dergiler de yeter bence konu anlatımında ek olarak soru bankası alabilirsin. ıhtiyacın da kitaplarını aldıım ama ikisi arasında seçim yap dersen ihtiyaç daha güzel.Kolay gelsin.

Back