YEDİĞİM KAZIK :(

afedersinde resmen ilk gidisinden para alınmıcak diye ne varsa yaptırmıssın adeta sana kahveden yas pastaya kadar ikram etmiş indirimde yapmıs vs. cok normal bence biz bi manikürü 55 tl ye kaş almayı 30dan yaptırıyoruz kaldıki sac boyatma 180 den baslıyor

neeeey :)
30 tl kaş mı
4 tl veriyorum ben
30 tl lik yapan yerde ne fark olabilir ki
uzun kaşları kes fazlalık çıkanları al :/
valla yazık paranıza kıl koparıyolar alt tarafı ay ne biliyim çok geldi bana
10-15 olsa yine anlarım da...

Sevgili Asya;
Öncelikle hatanı söylemek istiyorum kızmazsan eğer. Adam el emeği olan şeyler için sana jest yapar. Ama kendi para ödeyip de aldığı şeyleri sana hediye diye vermez. Onu da jest yapıp senin alman lazım aslında. Yani ona ücret vermemeyi düşünmen ayıp olmuş. Almışken tüm set alsaydın madem nasıl olsa ilk gidişin ücrete dahil değil. Kaldı ki böyle durumlarda insanlar laf gelişi konuşur ama yeni açılan iş yerlerine bereket gelsin diye giden kişi de verir.
Baya çok işlem yaptırmışsın o kadar çıkması az fazla olsa da normal. Ben dikkat etmemişim o kısma.

ipekcim merhaba
o dükkanı ben kendi şartlarımı ve yetkilerimi zorlayarak kredlendirdim emeğim büyük
ayrıca benim işlemlerim neticesinde orası en az 30.000 tl kara geçti
yani kendini borçlu hissetmesi haklı bir sepep
neyse ben işin o kısmında değilim
sonuçta bende işim gereği ona o karı sağladım
hiç de teklifte bulunmasa yine zoruma gitmez

ancak
sen ve bir iki arkadaş daha bu işler için az para filan demişsiniz
moss la karşılaştırmışsınız
hata da burda
ben mossa gidecek kadar zengin değilim
eminim sizde değilsiniz
dolayısıyla
orta ölçekli yada biraz daha lüks sayılacak bir kuaförde
bun işlemler için
ort 150 tl ödüyorum
piyasayı da gayet iyi biliyorum
yani bu bana göre pahalı size göre ucuz bir durum değil
o kıstaslara göre her salon için pahalı

Arkadaşım bir kuaforde saçını boyatti boyatti dediğim kendi sac ucunu sarıya boyatti 350 lira ödedi :KK53: begendi ama yinede bana cok fazla gelmisti.
Kaziklanmissiniz ama birinci dereceden akraba olmayan kimseden beles bir sey beklemem sahsen isterse hayatini kurtarmisim olayim

Bazı kuaförler gerçekten çok iyi para kazanıyor . Bizim burada da kadınlar gösterişe , dış görünüşe çok önem verdikleri için kuaförler arası rekabet arttı . Yani o kadar ihtişamlı yerler açıldı ki sormayın üstelik bir kaş alma 50 tl olan yerler var . Gelin başını 2 milyar a yapan yerler var . Geçmiş olsun inşallah verdiğiniz paraya değmiştir. Bu arada bende geçen sene röfleme , dip cilasına toplamda 750 tl vermiştim . Manikürde yaptırmıştım o da bizden olsun denmişti. Çok şükür 750 tl verdim ama 20 tl beni sıkıntıya sokardı :-)

elbette haklısın
ama ben nişantaşında yada moss ta işlem yaptıracak kadar zengin değilim
hee yaptırmışlığım var
oraları da bilirim
ama kriterler kıyaslandığında bu lokasyondaki bir salon için bu fiyatlar yüksek
bazı arkadaşlar gayet normal filan diyor ama
ya piyasadan haberleri yok
yada kendileri heray 750 tl ile kuaförden çıktığını ima etmek istiyor
:)

Keratin bakımı demişken benim dükkanımın yanında kuaför vardı ve keratin bakım kremi satıyordu. Ne kadar diye sordum 150 gibi bir rakam söyledi o da sana oluru falan. Kaldı ki bir kremle 4-5 kişiye bakım yaparsın bence.

Neyse o esnada bunun mal aldığı adam geldi ve tesadüfen o kremin alış fiyatını öğrendim 20-30 tl gibi birşey. Düşünün yani nasıl fahiş fiyatlar dönüyor sektörde. O kremler, saç bakım ürünleri %300-400 karla satılıyor size. Bu mahcup oldu ama olsun da, kara borsacı gibiler.

Kuaförlere antipatim var zaten, şu ana kadar yaptırdığım 10 işlemden 8'inde ya saçımı mafettiler ya da iyi yapıp kazıkladılar. El emeği diye de makas oynatmak 50 tl, cımbız oynatmak 30 tl. Bi siz emek veriyorsunuz zaten.Ya işlerinde iyi değiller ya da iyiler ve kazıkçılar. Hem iyi olup hem makul olana çok denk gelmedim...

amanın ben keratin bakımı düşünüyordum şimdilik vazgeçsem iyi olacak :KK57:

yok kuzum ya bakma atanlara
hiçbir kuaförde keratin bakımı 300 tl değil
bazı insanları da anlamak zor
amaç ne yani
bir solana gidip 1.000 btl yi verip dönecek insanım ben imajı vermekmi
güldüm geçtim ben :)

aklıma şu olay geldi 950 tl ombre yaptıran kız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 116
aklıma şu olay geldi 950 tl ombre yaptıran kız

ya bakma sen onlara
bunların hepsi ezik tip
alın teri ile çalışan insan bu parayı verince vicdanı sızlıyor
örnek ben işte
ama madamlarda hava bol
sanıyorlar ki kuaför salonundan 1.000 tl ye çıkan insan havası oluşturursam
havalı görünüyorum filan
artistler ya
yerim ben onları
atam tutam ben seni şekere katam ben seni
obaaaa

neyi öldürdüm ki cila dipboya bakım
ortalama zaten 1,5 ayda yaptırıyorum ben bunları ve bana maliyeti 150 tl
ayrıca vur diyince öldüren sen oldun
yıllardır farklı yerlerde bakım yaptırırım da 300 tl bakım alan biryere denk gelmedim
:):):)

Siz bu kişiye yardım ederken karşılık beklemediniz sanırım.. O da size ilk geldiğinde para almayacam demiş.. Bunu söyleyen ben olsam kesim, fön veya manikür falan düşünerek söylerim.. Yardımınıza teşekkür mahiyetinde bi jest yapayım demiş..

Şimdi adam öyle dedi diye hemen bütün ihtiyaçlarınızı ücretsiz yapmayacağını tahmin etmeliydiniz... Ben olsam kesin düşünürdüm...

Fiyatlarda kuaförden kuaföre değişir zaten.. Siz her ay 150 tl veriyormuşsunuz ama benim kuaförüm keratin bakımı gerçekten 300 tl ye yapıyor.. Bakımdan bakıma da fark var ayrıca.. Kuaförün mevkisi, işi bilirliği, müşteri portföyü fiyatları değiştirir..

Yine aynı şeyi söylüyorum, o teklife karşılık ben gitsem en fazla fön çektirirdim...

Belki fazla gelmiş yaptırdıklarınız ben de olsam çekinirdim sanırım ama madem ücretsiz demiş alacaksa da daha cüzi bir miktar alabilirdi.

amaç ne yani

Gülüp geçmeye devam edin, her beleşe getiririm dediğiniz yerde de 300 tl ödemeye devam edersiniz... :)

Canim yalniz dip boya cilayi geçtim de keratin bakimi 100 dolara yapiolar dolayisiyla indirim yapmis bile bence. Bana da ayni sekilde kuaforum ucret almayacahim bi dahakine dediginde sadece keratin bakimi yaptirmistim dierleri esgecmistim senin beklentine gore olmayinca hayal kirikligina ugradin sanirimo_O

Sizde vur deyince oldurmussunuz :KK53:
O kadar islem yaptirmissiniz o sampuani almak da ne yani elim bos cikmiyim dusuncesiyle :KK53: olan olmus artik herkesin her lafina guvenmeyin ama yani bi fon cektirseniz veya manikur falan ucret almazdi bence

amaç ne yani

bana da öyle geliyor asyacım, parayı kolay kazanmıyoruz.
300 tl ye yapılan işlemle 1000 tlik aynı işlem arasındaki tek fark hava basmak

X