Sivilceli Ciltler Yedi yıllık sivilcelerle savaşım bitti!!nasıl mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neshelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
9
0
86
slm arkadaşlar.. size bu konuda yardımcı olmak istiyorum ben kurtuldum çok şükür inşallah sizde kurtulursunuz.ben ergenlik döneminde hiç sivilcesi olmayan bir kızdım millet ne kullanıyosun cildin bebek gibi derdi hiçbirşey kullanmazdım ama cidden güzel parlak canlı bir cildim vardı sonra yaş 22 oldu kitle şeklinde sivilcem çıkmaya başladı gitmediğim doktor kullanmadığım jel ve forumda bulunan bütün maskeleri denedim tulişin verdiği su karışımı bile fayda etmedi yaş oldu 26 evlenince geçer dedi herkes evlendim yine geçmedi sivilceli ve izli bir yüzle gelin oldumŞimdi gelelim nasıl geçtiğine yine burdan araştırdım la roche posay effacler jel aldım bide bunun nemlendiricisi duosunu aldım bi ton para gerçi yıllarca neler neler verdikte şükür geçirdi ama düzenli kullandım başka bişey sürmedim yüzüme. defne sabunu aldım banyomu bunla yaptım ama gerçek olacak sırf valla onun için feshaneye hatay günlerine gittim kızlar valla reklam falan yaptığımı düşünmeyin hataylı değilim sırf yardımcı olmak için yazıorumbide hatay günlerinden ozon yağı aldım 5 tl ye inanmıyorum gerçek olduğuna ama iyi geldi yüzümü sabahları bi dolgun yapıo :) valla bacılar benden bu kadar deneyin derim bide yüzünüzü keselemeyin banyoda hafif lifle sabunla yıkayın deforme olmasın la roche duo da izlerime iyi geldi şöyle bi yaz sonuna kadar hepsi geçer inşallah..hepinize şifa diliyorum canlar bi sorunuz olursa girebildiğim sürece cevaplıcam inşallah ama giremezsemde kızmayın lütfen..

Son düzenleme:

meraba canım la roche posay effacler jel bu ürünü nerede bulabiliriz acaba ?

kirmizi kirmizi sivilce izlerinde faydasini gördünmü ? gözenek sorun varmiydi....vardiysa gecirdimi ? kullandigin ürünlerin ambalajindaki yazan komple isimleri yazarmisin...serinin cok fazla ürünü var....yazarsaniz memnun olurum

tırnak izi gibi yahut delikler mi geçti bu jelle. çok şaşırdım.

dermabrazyon düşünenlere: Bir devlet hastanesine gittim. bu işlemi yapmalarına rağmen önermedi doktor. bazen aletin(iğne uçları sanırım) izi kalabiliyor dedi. prp önerdi başka doktor. kimyasal peeling ve dermoroller hiç bir işe yaramaz hatta kim. peel. hassaslaştırır cildi iyice, güneşe karşı falan dedi.

fraksiyonel lazer de düşündüm ama o da çok çok iyi değilmiş iz konusunda. prp, kulaktan doku alıp yüze enjekte etme, karından yağ alıp yüze enjekte etme gibi bir sürü yöntem varmış. ama prp de uzman kişiler yaparsa baya pahalı. erteledim ben.

canım büyük ölçüde gitti sağ yanağımda kırmızı derin izler vardı şimdi hangisinde sivilce vardı anlaşılmıo tam olarak isimleri la roche posay effaclar jel bunla sabah akşam yüzünüzü yıkıyorsunuz makyaj altınada yada günlük nemlendirici olarak la roche posay effaclar duo sürüosunuz en azından makyaj yaptığınızda sivilce çıkmyor koruyor ilk başlarda çıkabilir sakın vazgeçmeyin sivilceleri sıkmayın ben sıkmadan duramazdım ama eskisi gibi kaşınmıo bile sivilceler..yüzünüzü keselemeyin defne sabunuyla hafif lifleyin benim geçti ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem denemekte fayda var

şöyle söylim tatlım artık sivilcem çıkmıyor gözenekler kapandı yani önceden siyah noktam çok olurdu siyah nokta gibi değilde oluşamamış sivilce gibi :) onlardan da kurtuldum çok şükür yani daha üç aydır kullanıorum düzenli olarak büyük ölçüde geçirdi görenler cildin nasıl düzeldi diye soruyor bende anlatıorum.. ki sıkıntılı günler yaşadığım halde önceden mayın tarlasına dönerdim şimdi çok şükür çıkmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…