- 2 Mart 2010
- 9
- 0
- 86
slm arkadaşlar.. size bu konuda yardımcı olmak istiyorum ben kurtuldum çok şükür inşallah sizde kurtulursunuz.ben ergenlik döneminde hiç sivilcesi olmayan bir kızdım millet ne kullanıyosun cildin bebek gibi derdi hiçbirşey kullanmazdım ama cidden güzel parlak canlı bir cildim vardı sonra yaş 22 oldu kitle şeklinde sivilcem çıkmaya başladı gitmediğim doktor kullanmadığım jel ve forumda bulunan bütün maskeleri denedim tulişin verdiği su karışımı bile fayda etmedi yaş oldu 26 evlenince geçer dedi herkes evlendim yine geçmedi sivilceli ve izli bir yüzle gelin oldum
Şimdi gelelim nasıl geçtiğine yine burdan araştırdım la roche posay effacler jel aldım bide bunun nemlendiricisi duosunu aldım bi ton para gerçi yıllarca neler neler verdikte şükür geçirdi ama düzenli kullandım başka bişey sürmedim yüzüme. defne sabunu aldım banyomu bunla yaptım ama gerçek olacak sırf valla onun için feshaneye hatay günlerine gittim kızlar valla reklam falan yaptığımı düşünmeyin hataylı değilim sırf yardımcı olmak için yazıorum
bide hatay günlerinden ozon yağı aldım 5 tl ye inanmıyorum gerçek olduğuna ama iyi geldi yüzümü sabahları bi dolgun yapıo :) valla bacılar benden bu kadar deneyin derim bide yüzünüzü keselemeyin banyoda hafif lifle sabunla yıkayın deforme olmasın la roche duo da izlerime iyi geldi şöyle bi yaz sonuna kadar hepsi geçer inşallah..hepinize şifa diliyorum canlar bi sorunuz olursa girebildiğim sürece cevaplıcam inşallah ama giremezsemde kızmayın lütfen..

Son düzenleme: