YDSye 2 dilden girilmiyor mu?

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
Merhaba arkadaşlar,
Ben iki dil biliyorum ve bunu ispat etmek istiyorum, yds bahar dönemine başvurduğumda sadece tek bir dil için mi başvuruyorum, aynı gün farklı diller için oturumlar düzenlenmiyor mu. Böyle birşey yapmak istiyorum ancak araştırınca denk gelmedi, mümkün değil sanırım? Eğer mümkün değilse, alternatif olarak neler yapabilirim, e-yds de sıkıntılı birşeymiş, kontejyanı çok azmış, onu düşünmüyorum, diğer dilimi hangi sınavla ispatlayabilirim bu yds gibi yazılı formatta olan başka bir sınavla?

fikri olan yok sanırım, baharda kısmetse İngilizceden girmeye karar verdim. Sonbaharda da diğeri olur.
Anca böyle olabiliyor. Sınav tarihi tek olduğu için ilk birine sonraki sınavda da diğer dile girersin :KK66:
Bütün sınavlar yds'de birleştirildiği için senin ihtiyacın olan yds puanı. Yoksa ielts toefl benzeri sınavlardan alacağın puanlar sadece özel sektörde işine yarayabilir. Kamuda yds şartı var.

Merhaba arkadaşlar,
Ben iki dil biliyorum ve bunu ispat etmek istiyorum, yds bahar dönemine başvurduğumda sadece tek bir dil için mi başvuruyorum, aynı gün farklı diller için oturumlar düzenlenmiyor mu. Böyle birşey yapmak istiyorum ancak araştırınca denk gelmedi, mümkün değil sanırım? Eğer mümkün değilse, alternatif olarak neler yapabilirim, e-yds de sıkıntılı birşeymiş, kontejyanı çok azmış, onu düşünmüyorum, diğer dilimi hangi sınavla ispatlayabilirim bu yds gibi yazılı formatta olan başka bir sınavla?
1 sinav 1 dil

Toefl
Ielts
Testdaf

Diger sinavlar

Arkadaslar Merhaba,
Ben en son 2012 sonbahar doneminde o zamanki adiyla Kpds'ye girmistim.
Lisans mezunuyum.
Artik tum dil sinavlari tek bir cati altinda toplandi ve Yds adi altinda yapiliyor degil mi?
Ben de basvurmayi dusunuyorum, basvuru icin osym basvuru merkezine mi gidilmesi gerekiyor, cunku i ternet sifremi falan hatirlamiyorum 3 sene oldu en son basvurumu yapali, cok bilgisizm bu konuda. yardimci olabilirseniz cok aevinirim.

arkadaşlar ben sınav ücretini netten yatırmak istiyorum ama eksik oturum seçtiniz diye bi uayarı çıkıyor. sebebinin bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

X