yds için

ghyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
229
284
33
ydsye sıfırdan başlicak kişiler var mı benim gibi?

81 aldım canm ama 85 almam lazım bakalm calisamiyorum suan
gayet iyi bende hiç çalışmadan 50 aldım ama seneye yüksek lisans düşünüyorum. sence nasıl başlamalıyım bir temelim var diye düşündüm fikrin var mı.
sende biraz çalışabilsen 85 olur aslında cnm

aslında destek olsa yani destek arkadaş gibi uzakta olsa çalışılır diye düşünüyorum

yıllardır bende hazırlanmaya çalışıyorum ama çalışma temposu içinde hazırlanmak imkansız gibi bişey maalesef..konuları devamlı baştan almaktan da yoruldum.. sanırım benim asıl sorunum nasıl hazırlanacağımı bilememek( en son sınavdan da 32.5 almıştım, nasıl yükselecek bu puanlar bilmiyorum

bence az ama düzenli çalışarak. ben şahsen gelecek sene hem mart hem eylüle hazırlancağım ondan topiğe yazdım. tabi önce psikolojik şartlanmak gerek

Özellikle grammer halletmek gerekiyor. Cümle tamamlamalarda çok işe yarıyor. Bol bol kelime bilgisi gerekiyor . Akın dil kitabını almanizi öneririm. Yds grubumuz var whatsapp da istersnz ekleylm

Özellikle grammer halletmek gerekiyor. Cümle tamamlamalarda çok işe yarıyor. Bol bol kelime bilgisi gerekiyor . Akın dil kitabını almanizi öneririm. Yds grubumuz var whatsapp da istersnz ekleylm
aynen bu sürekli pratikle alakalı bişey tşk ediyorum cnm.peki wpdan eklerseniz verimli oluyor mu dersiniz hani ben çok yüksek seviyede değilim ya ondan sordum şimdi. verimli oluyosa hemen katılayım

aynen bu sürekli pratikle alakalı bişey tşk ediyorum cnm.peki wpdan eklerseniz verimli oluyor mu dersiniz hani ben çok yüksek seviyede değilim ya ondan sordum şimdi. verimli oluyosa hemen katılayım
Guruptaki arkadaşlar soru paylaşımı yapıp anlatıyorlar ara ara . Olmadı biz birbirinizi gaza getiririz nasıl istersen

yarından itibaren düzenli çalışıyorum hedefim marttaki yds . eşlik edecekler varsa yardımlaşabilirzzzz

yarın düzenli çalışmaya başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar yds çalışmalarına devam eden varsa beraber çalışalım :)

yds için en önemlisi bol bol okumak ve kelime dağarcığını genişletmek. doktoraya hazırlanıyorum. yds ile başım dertte benimde. aşırı stresteyim. yökdile de başvurdum bakalım göreceğiz :l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…