Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yds mi calisiyorsnydsye sıfırdan başlicak kişiler var mı benim gibi?
evet canım yavaş yavaş başladım ama yalnız hissediyorum kendimi.. ya senYds mi calisiyorsn
81 aldım canm ama 85 almam lazım bakalm calisamiyorum suanevet canım yavaş yavaş başladım ama yalnız hissediyorum kendimi.. ya sen
gayet iyi bende hiç çalışmadan 50 aldım ama seneye yüksek lisans düşünüyorum. sence nasıl başlamalıyım bir temelim var diye düşündüm fikrin var mı.81 aldım canm ama 85 almam lazım bakalm calisamiyorum suan
bence az ama düzenli çalışarak. ben şahsen gelecek sene hem mart hem eylüle hazırlancağım ondan topiğe yazdım. tabi önce psikolojik şartlanmak gerekyıllardır bende hazırlanmaya çalışıyorum ama çalışma temposu içinde hazırlanmak imkansız gibi bişey maalesef..konuları devamlı baştan almaktan da yoruldum.. sanırım benim asıl sorunum nasıl hazırlanacağımı bilememek( en son sınavdan da 32.5 almıştım, nasıl yükselecek bu puanlar bilmiyorum
aynen bu sürekli pratikle alakalı bişey tşk ediyorum cnm.peki wpdan eklerseniz verimli oluyor mu dersiniz hani ben çok yüksek seviyede değilim ya ondan sordum şimdi. verimli oluyosa hemen katılayımÖzellikle grammer halletmek gerekiyor. Cümle tamamlamalarda çok işe yarıyor. Bol bol kelime bilgisi gerekiyor . Akın dil kitabını almanizi öneririm. Yds grubumuz var whatsapp da istersnz ekleylm
Guruptaki arkadaşlar soru paylaşımı yapıp anlatıyorlar ara ara . Olmadı biz birbirinizi gaza getiririz nasıl istersenaynen bu sürekli pratikle alakalı bişey tşk ediyorum cnm.peki wpdan eklerseniz verimli oluyor mu dersiniz hani ben çok yüksek seviyede değilim ya ondan sordum şimdi. verimli oluyosa hemen katılayım
canım olur nomu atim özel mesajdan inş faydasını görürüzGuruptaki arkadaşlar soru paylaşımı yapıp anlatıyorlar ara ara . Olmadı biz birbirinizi gaza getiririz nasıl istersen
arkadaşlar yds çalışmalarına devam eden varsa beraber çalışalım :)