YDS Hazırlık Kampı

vin

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
12
0
Arkadaşlar YDS'ye bir ay kadar bir süre var. Beraber çalışmaya ne dersiniz?

Günlük çalıştığımız şeyleri yazabiliriz, soru paylaşımı yapabiliriz ya da yds (kpds/üds) ile ilgili linkler paylaşabiliriz. Herkesin çalıştığı kitaplar farklı ve süre kısıtlı olduğundan aynı şeyleri takip etmemiz zor. İki kişi olsak bile problem değil, birbirimizi destekleyerek bu zorlu sınavı halledebiliriz.

Sizden istediğim tek şey günlük olarak çalıştığınız şeyleri yazmanız. Umarım samimi bir ortam kurup birbirimizi destekleriz. :)

Benim şu ana kadar yaptıklarım;

Betty AZAR-Fundamentals of english grammer kitabını yazarak calıstım ve alıstırmalarını çözdüm (Yazma kısmı bir ortalı küçük bir defterin yarısı kadar tuttu).
Birkaç KPDS denemesi çözdüm.
Kelime defteri oluşturmaya başladım.

Yapacaklarım;
Cesur ÖZTÜRK-A systematic approach to kpds/üds kitabını bitirmek.
Cesur ÖZTÜRK-Building skills for proficiency kitabının vocabulary kısmını bitirmek.
Son 5 yılın çıkmış KPDS ve ÜDS sorularını çözmek.

Not: Faydalı linkleri birinci sayfada toplayalım. Böylelikle herkes kolaylıkla ulaşabilir. Bu mesajın alt kısmında tolayabiliriz.

kpds 2002-2011 kelimeri http://www.dilforum.com/forum/kelim...eleri-2002-2011-ve-hizli-ogrenme-yontemi.html google'dan learnwords programını indirin(30 günlük deneme sürümü) verdiğim linkte arkadaş 2002-2011 kelimelerini bu programa göre hazırlamış. bilginize.

Son düzenleme:
dün gece kpds 2010 sınavından 50 soru çözdüm. bugün için kalan 50 soruyu çözüp, yanlışlarımı inceleyip a systematic approach to kpds/üds kitabını baslayıp ilerleyebildiğim kadar ilerleyeceğim.

bana katılmanızı bekliyorum arkadaslar.

kızlar yaptıgım seyler;

a systematic approach'un 37. sayfasına kadar yazarak calısmak.
learnwords programıyla 2011 kpds kelimelerini ezberlemek.

hızımı artırmam lazım...

Katılan olaydı keske :) yazık oldu bu güzelim soruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…