A ayladerim Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 1 0 6 34 Ankara 1 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayladerim #1 Merhaba arkadaşlar; Daha önce kpds ye girip 60 almış ve en son yapılan YDS den 90 almış biri olarak tavsiyem; bol bol okuyun, nasıl olsa internettesiniz, bcc, foxnews, national geographic vs tarzı sitelere girin sözlüğe bakmadan okuyun, anlamasanızda okuyun. zamanla hepsi olacaktır. kelimeleri tek tek ezberlemekten ziyade cümlelerde nasıl kullanılmış oradan çıkarmaya çalışın. ben tecrübelerimi ve soru çözümlerimi KPDS&ÜDS&YDS Bilgi Kaynağı adresinden paylaşıyorum. isterseniz takip edebilirsiniz. bu yds,toefl, ielts gibi ingilizce sınavları kesinlikle gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor sınavlar değil. birazcık gayretle hepsi olacaktır.
Merhaba arkadaşlar; Daha önce kpds ye girip 60 almış ve en son yapılan YDS den 90 almış biri olarak tavsiyem; bol bol okuyun, nasıl olsa internettesiniz, bcc, foxnews, national geographic vs tarzı sitelere girin sözlüğe bakmadan okuyun, anlamasanızda okuyun. zamanla hepsi olacaktır. kelimeleri tek tek ezberlemekten ziyade cümlelerde nasıl kullanılmış oradan çıkarmaya çalışın. ben tecrübelerimi ve soru çözümlerimi KPDS&ÜDS&YDS Bilgi Kaynağı adresinden paylaşıyorum. isterseniz takip edebilirsiniz. bu yds,toefl, ielts gibi ingilizce sınavları kesinlikle gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor sınavlar değil. birazcık gayretle hepsi olacaktır.
zafya Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 3.670 1.497 398 İstanbul 13 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayladerim #2 bende sınava gricem calısmaya baslıyorum.. hangı kıtapları tavsıye edersn
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.830 41.256 798 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayladerim #3 Ben de giricem sözde ama hiç çalışmıyorum. Zaten yabancı dil üzerine okuyorum ama yine de ekstra çalışmam gerekirdi.
Ben de giricem sözde ama hiç çalışmıyorum. Zaten yabancı dil üzerine okuyorum ama yine de ekstra çalışmam gerekirdi.
Luthienelanesse Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 569 44 73 Kocaeli 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayladerim #4 Arkadaşlar, gerçi hepsi birleşti de yds kpds den daha mı kolay? Kpds ye girmiştim 60 aldım yds den daha çok alabilirmiyimki? iPad 'den gönderildi
Arkadaşlar, gerçi hepsi birleşti de yds kpds den daha mı kolay? Kpds ye girmiştim 60 aldım yds den daha çok alabilirmiyimki? iPad 'den gönderildi