• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazz24+4 kullananlar yardımcı olabilir mi

mystery048

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
6
3
18
30
Arkadaşlar ben 21yaşındayım ve bekarım adet düzensizliğim var geçen ay doktora gittim tahlilimde hormon degerlerim ve ultrasonum temiz çıktı yazz24+4 verdi 3ay kullanmamı söyledi fakat ben ilk kutunun son beyaz hapını içmeme rağmen adet olmadım şimdi ne yapmam gerekiyor diğer kutuya geçmeli miyim? Ve sizce doğum kontrol hapı kullanmam doğru mu bilginiz varsa lütfen yardımcı olun

Doktoruna sormalısın bence. Ben kullandığım son beyaz hapın ertesi günü adet oluyorum, sende belkide yaramamış olabilir, ya da bazılarında olmuyor senin gibi. Doktoruna danış kesinlikle

Doktoruna sormalısın bence. Ben kullandığım son beyaz hapın ertesi günü adet oluyorum, sende belkide yaramamış olabilir, ya da bazılarında olmuyor senin gibi. Doktoruna danış kesinlikle

Çok teşekkür ederim ben de son beyaz hapı bugün aldım yarını bekleyeyim belki gereksiz panik yapmışımdır teşekkürler tekrardan

Back