taklit parfümler kokudan çok sağlık açısından sakıncalı bence. içine boşaltıyorlar alkolü kolonyayı suyu cilde zararlı en başta. sahte parfümdense vücut spreyi almak daha mantıklı. mesela body shop'un musk spreyi var çok güzel. white musk sanırım lila bir şişesi var ama parfüm değil sprey yine de çok kalıcı. ben çok beğeniyorum. vs'den alabilirsin yine çok çeşitli spreyleri var. dediğim gibi sahte parfümler benim pek hoşuma gitmiyor tabii tercih meselesi :/ ama yazlık parfüm olarak hermes'in un jardin serisini önerebilirim özellikle un jardin sur le toit çok çok güzel. van cleef & arpels feerie var, edt'si ve yeni çıkan beyaz şişesi var onlar da tam yazlık parfümler. ck beauty, armani she, burberry beat güzel. umarım istediğin gibi bir parfüm seçebilirsin :)
not: yaz için vanilya notalı bir parfümlerden uzak dur, vanilya ağır bir esanstır. şekerli parfümlerden ziyade green fragrances diye nitelendirilen parfümlere bakmalısın, hem de beyaz tenliymişsin, çok yakışır diye düşünüyorum :)
Herkesin orjinal parfüm alabilecek gücü yok.Sakıncalı durumu kişiden kişiye değişir.Ben de birşey olmadı bugüne kadar.Tabi tercih meselesi ama maddi olanaklardan ziyade, öğrenci kesimin orjinal parfüm alabilecek lükse sahip olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.Çalışmaya başladığımda,düğünümde tabii ki de orjinal tercih edeceğim. Ama şu an için,doldurma parfümler orjinallerinin yerini tutuyor.
Sadece öğrenci için değil bir çok kişinin aslında öyle bir lüksü yok. Bende öğrenciyim orjinal parfüm aldım bugüne kadar bazı şeylerimden fedakarlık edip sağlıklı ve kalıcı olsun diye fakat sağlığı bilmem ama kalıcılıkla ilgili bir sorun var yada benim öyle bir sorunum var ki çevremdeki herkes dp den kullanıyor ve çok memnunlar memnun kalmazsan dahi en azından için yanmaz verdiğin paraya.Sağlık olarakta belki uzun vadede bir sorun yaratabilirler taklit parfümlerr o konuda bişey diyemeyeceğim ama orjinal parfümlere verilen parada psikolojiyi bozuyorr .d bide o 117 hangi parfüm oluyor canım ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?