- 13 Eylül 2023
- 24
- En iyi cevaplar
- 1
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi gurbetci38
Merhaba Hanimlar, aranızda yasmin kullanip kilo alan siskinlik yasayan ce bunyuzden yazz a geçiş yapip memnun kalan varmi. Deneyimleriniz nelerdir yardımcı olurmusunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel ya bende aldıkça alıyorum ikinci kızım 6 aylıktı yasmine başladığımda şuan 5 yaşında ve ben nerdeyse bu zaman içinde 10 kg aldım. Yasmini iyi diye tercih etmiştim dr da önermişti ama maalesef bünyemle pek uyum sağlayamadı sanırım. Ben bunu bundan 20 sene önce aşırı adet sancim oluyordu onun için vermişti dr o yüzden kullanıyordum.Ben yasmine başlayınca diyet yapmadan 5 kg verdim reglimi düzene soktuğu için, bırakınca alacağım gibi geliyor bana da![]()
Teşekkür ederimYazz kullanıyorum. Ya zor dönemime geldi ya da yan etkisi bilmiyorum psikolojik gelgitler yaşadım biraz. Bazen ara kanama yapıyor. Ama kilo sorunu falan olmadı ki bu dönemde diyet yaptım kilo verdim kolayca. Bünyeden bünyeye değişiyordur elbet denemek lazım![]()
Kilo yapmasına şükredicek durumdayım bende aşırı kuruluk yaptı maalesef yani bende de farklı yan etkisi varAy ne güzel ya bende aldıkça alıyorum ikinci kızım 6 aylıktı yasmine başladığımda şuan 5 yaşında ve ben nerdeyse bu zaman içinde 10 kg aldım. Yasmini iyi diye tercih etmiştim dr da önermişti ama maalesef bünyemle pek uyum sağlayamadı sanırım. Ben bunu bundan 20 sene önce aşırı adet sancim oluyordu onun için vermişti dr o yüzden kullanıyordum.
Bende de bir ara yaptı geçti sonra. Yıllar önce başka marka kullanmıştım hiç yan etkisi yoktu ama üretmiyorlarmış artıkKilo yapmasına şükredicek durumdayım bende aşırı kuruluk yaptı maalesef yani bende de farklı yan etkisi var![]()
Doğrudur yani öncesinde de ilişkiye giriyorduk hiçbir problem yoktu, yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum başladığımdan bu yana aşırı kuruluk oluyor. Direkt haptan yani eminim, bilmiyorum değiştirsem geçer mi :/Bende de bir ara yaptı geçti sonra. Yıllar önce başka marka kullanmıştım hiç yan etkisi yoktu ama üretmiyorlarmış artık![]()