Yazz dogum kontrol hapı

aysenur58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
66
8
32
Benim sorum eczaneden dün yazz dogum kontrol hapı aldım fakat nasıl kullanıldıgını bilmiyorum birde bu hapı kullandıktan kaç gün sonra ilişkiye girilir

İlk ay korunmasz ilişkiye girilmez adetin 3. Günü başlayıp başladığın günden itibaren içiyorsun

Doktor önermeden, tahlilleriniz yapılamadan doğum kontrol hapı kullanmayın.

Doktor önermeden, tahlilleriniz yapılamadan doğum kontrol hapı kullanmayın.
doktor önermedi tahlil yapılmadı fakat saglık ocagına gittim doktorum kullanabilirsin dedi kanser hastaları ve sigara içenler kullanamzlar dedi doktorum

Neye istinaden alıyorsunuz? Dr önerisi olmadan kullanmayın. Hormon dengesizliğinden tutın birçok sorun yaratabilir size uygun değilse. Tahlillerinizi yaptırın. Dr size uygun olanı verecektir zaten.
Saglık ocagına gittim doktorum sigara kullananlar ve kanser hastaları ilacı kullanamazlar dedi guatırım oldugunu ve guatır ilacı kullandigımi söyledim doktorum içebilirsin dedi sorun olmaz dedi

doktor önermedi tahlil yapılmadı fakat saglık ocagına gittim doktorum kullanabilirsin dedi kanser hastaları ve sigara içenler kullanamzlar dedi doktorum

Sağlık ocağındaki pratisyen hekim yapmaz tabi ki tahlil falan. Doktorlar bile kadın sağlığını önemsemiyor demek ki. Gerçi doktora gitmiş olsanız en azından nasıl kullanacağınızı anlatırdı. Burada tanımadığınız ve hiç bir tıbbi eğitimi olmayan insanlara sormazdınız.

Doğru olan bir jinekolog ile görüşüp, tahlilleriniz yapıldıktan sonra size uygun doğum kontrol yöntemine birlikte karar vermenizdir. Ama yok ben hormonlarımı, sağlığımı umursamıyorum diyorsanız prospektüsü okuyabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız yazar içinde.

Saglık ocagına gittim doktorum sigara kullananlar ve kanser hastaları ilacı kullanamazlar dedi guatırım oldugunu ve guatır ilacı kullandigımi söyledim doktorum içebilirsin dedi sorun olmaz dedi
Sağlık ocağında herkese aynı ilaçları verip yollayan drlardan mı? Tahlil dahi yapmamış.

Bir yakınıma da birkaç sene önce aynı şekilde ilaç verdiler. Şimdi kadın hastalıkları dr kapılarında geziyor. Hormon dengesi bozulduğu için adeti de düzensiz bebek sahibi de olamıyor.

Sizin için söylüyorum. Kadın hastalıkları dr görünmeden kullanmayın derim. Yine de hayat sizin, tercih sizin.

Sağlık ocağındaki pratisyen hekim yapmaz tabi ki tahlil falan. Doktorlar bile kadın sağlığını önemsemiyor demek ki. Gerçi doktora gitmiş olsanız en azından nasıl kullanacağınızı anlatırdı. Burada tanımadığınız ve hiç bir tıbbi eğitimi olmayan insanlara sormazdınız.

Doğru olan bir jinekolog ile görüşüp, tahlilleriniz yapıldıktan sonra size uygun doğum kontrol yöntemine birlikte karar vermenizdir. Ama yok ben hormonlarımı, sağlığımı umursamıyorum diyorsanız prospektüsü okuyabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız yazar içinde.
Bazen alkış butonu arıyorum şu forumda
👏👏👏

Bazen alkış butonu arıyorum şu forumda
👏👏👏
Bakkaldan leblebi alır gibi ilaç alıyor insanlar, çok şaşırıyorum. Doktor da veriyor. Ben bir ağrı kesici alırken kırk kere düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı, ilaçsız atlatabilir miyim diye.

Bakkaldan leblebi alır gibi ilaç alıyor insanlar, çok şaşırıyorum. Doktor da veriyor. Ben bir ağrı kesici alırken kırk kere düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı, ilaçsız atlatabilir miyim diye.
Aspirin dahil en ufak ilaç bile dr raporuna bağlanmalı aslında. Bilinçsiz ilaç kullanımı ile öngörülemeyen birçok sağlık sorunu ortaya çıkıyor. Ama bizim insanımız dr yerine komşu arkadaş vs önerisi ile ilaç almaya bayılıyor ne yazık ki.

Herkes sizin gibi olmak zorunda değil

Kimseyi zorlamadım zaten. İsterseniz avuç avuç ilaç için bana değil ki zararı. Kendi sağlığınızı düşünmüyorsanız bana ne?
Konuyu yazan ben değilim ama kendinizi överek anlatmanız anlamsız bizene yani 😀

Ben Yazz kullandım. Yan etkileri fazlasıyla oldu. Nefret ettim o ilaçtan.

en az bir ay kullandıktan sonra tam koruma başlar, o bir ay içerisinde ikinci bir ek koruma gereklidir. Kanamanın ilk günü kullanıma başlanır.
genellikle çoğu hormon ilacı ilk üç kutuda ara kanama,ödem vs gibi farklı yan etkilere sebep olabilir. Sonrasında vücut tolere ederse alışır, devam edilir. Etmezse ve kanamalar artarsa farklı bir korunma yöntemi tercih edilir ya da doktorun önerisine göre farklı grup bir hormon hapı alınır.

X