• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazz doğum kontrol hapı

Esmrld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
320
159
23
27
Merhaba ben yeni üye oldum yazz+24 kullaniyorum yarin adet olmam lazım ama bende hic adet belirtisi yok onceden goguslerim agrimazdi cok agryo 10 gundur bide koyulasma var goguslerimde uyku hali var surekli saati saatinde duzgun kullanamadim hamile olabilirmiyim lutfen biri yazsin:KK43:

Deneyimi olan kimse yokmu?

Bunda deneyimli olmaya gerek yok, düzenli kullanılmayan hicbir ilac işe yaramaz arkadasim.

Bende adet duzensizligi var onun icin kullaniyorum koyu kahve rengi bi kan geldi yerlesme kanamasi olabilirmi

Adet tarihin ne zaman peki?

Bugun ama hala bi kan gelmedi kahve rengi bir damla geldi

Canim bebek istiyor musun istemiyor musun bilmiyorum ama yerleşme kanaması da olabilir adetin sökülmemiş de olabilir. Test yap istersen varsa çıkar zaten.

Kan tahlili verdim ama insallah cikar istemiyodum ama acaba olunca insan alisiyo istiyo

Hakkinda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Bende hamilelik dusunmezken adetim gecikmişti test yapmıştım negatif çıkmıştı düşünmediğim halde cok üzülmüştüm ağlamıştım ne gariptir ki.
Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Amin aslında bir kızım var ama kizima hamileyken hic anlamadim hic bi belirti yoktu yeni evliydim adet gecikmesinide ona bagladim onun icin hala acemiyim 3 aylik igne kullandim iki defa 1 sene korunmadim hala bisey yok adetlerimi duzene soksun die de yazz iciyorim

Amin aslında bir kızım var ama kizima hamileyken hic anlamadim hic bi belirti yoktu yeni evliydim adet gecikmesinide ona bagladim onun icin hala acemiyim 3 aylik igne kullandim iki defa 1 sene korunmadim hala bisey yok adetlerimi duzene soksun die de yazz iciyorim
Allah bağışlasın yavrunu canim, ilaclad igneler maalesef düzen bozabiliyor işte. Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah.

Amin cümlemizin cevap verdigin icin teşekkür ederim 😊

Back