Yazz 244+4 doğum kontrol hapı

Mmebruke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
5
0
86
İstanbul
Slm arkadaşlar ben yeni üyeyim. bir şey sormak istiyorum. bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. ben bekarım adet düzensizliği nedeniyle doktora gitmiştim. Yazz 24+4 diye bi doğum kontrol hapı verdi. ama ben onu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. 24 tane pembe 4 tane beyaz tablet var. ben hangisinden başlayacağım. ne zaman başlayacağım, adetliyken mi bitince mi?hiç aralıksız mı devam edeceğim? bu konularda bilginiz varsa ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler:)))

canım doktorun nasıl kullanılacagını anlatmadımı
ben yasmin kullanıyorum bunda 21 tane var
senınkınde 28 tane yanı ara vermden sürekli kullanıcaksın
bunlardan bildigim kadarıyla 21i hormon 7side mineral destegi falan olması lazım
adetin ilk gunu başlamam gerktıgını söylemişti doktor
adetin bittigınde değil tatlım

slm ben kullandım canım.üst sol baştaki pembe tabletten başlıyosun zaten oklar var iyi bakarsan gorursun nasıl takip ettiğini 24 tane pembe bitince 4 beyaz hap başlıo sırayla onlarıda alcan hergun aynı saatte almaya özen goster tok karna al.adetten sonra başla zaten hap bitince adet olucaksın.

Adetinin ilk günü pembe haplarla başlıyorsun. Beyazları kullanırken adet görüyorsun.Beyazlar bitince ara vermeden 2.kutuya yine pembe haplarla başlıyorsun. Hiç ara verme yok.

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorm. doktor bişey solemedi. herkes farklı bişey demişti de kafam karıştı benim de. artık içim rahat. rahatlıkla kullanabilirm. fazla yan etkisi yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…