yazz 24+4 doğum kontrol ilacı acil yardım

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.288
16.386
39
kızlar cumartesi günü yazz 24+4 doğum kontrol ilacını kullanmaya başladım..daha önce yasmin kullanıyordum ve acaip derece de mide bulantısı yapıyordu(sanki hamileyim gibi)neyse daha sonra bunu kullanmaya başladım eklem yerlerim ağrıyor çok..bu ilaçtan dolayı mı yoksa başka bişeyden dolayı mı anlamadım..bana yazz ı kullanan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum..

bende eklem yerlerimde ağrı hiç olmadı. sadece ilk kullanmaya başladığım sıralar mide bulantısı halsizlik baş ağrısı yapıyordu o kadar. bu etkiler de ilk aydan sonra kalmadı zaten.

bende de ne baş ağrısı oldu ne de mide bulantısı..ama anlamıyorum işte..eklem yerlerimin ağırmasından dolayı hiç ayağa kalkamıyorum yere basamıyorum ağırdan..

ikinci paketi bitirdiğinde halen aynı şikayetlerin devam ediyorsa ilacını değiştirirsin. ama bence geçici bi sorunmuş gibi geliyo bana.

Yasmin bendede çok fazla mide bulantısı yaptı. Deli gibi yemek yiyorum ve de kilo aldırdı. Gerçi polisiktik overım var ondanda kilo almş olabilirim. 7 ay kullandım. 2 gün öncede bitti. Korunmayı bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…