yazz 24+4 doğum kontrol hapı..

sngl34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
85
17
298
arkadaşlar yazz dogum kontrol hapını kullanıpta memnun kalmayan varmı lütfen yardım.

canım ben kullanıyorum hala daha bazen koyu renkli akıntı yapıyor onun dışında hiç bir yan etkisini görmedm demir ilacı olmasdıda içinde güzel bir şey ben tam 28 günde bir oluyrm öncedn biraz dengesizdi

ben kullandım canım bir daha da kullanmayı düşünmüyorum

hayırdır arkadaşım neden bir daha kullanmayı düşünmüyorsun?

hayırdır arkadaşım neden bir daha kullanmayı düşünmüyorsun?

kimilerine çok iyi geldi ama bana tek iyi geldiği şey adet dönemimde ağrımın kesilmesiydi. ben bu ilacı kullanmaya başladıktan 4 yada 5 aydan sonraki adetlerim neredeyse hiç bitmedi. düğün günümde bile leke leke kanamam vardı. yani leke derken ceviz büyüklüğünde doktor doktor dolaştım hepsi normal dedi (tahlilde yapıldı ama sonuclar hep normaldi) kullanmayı bırakınca normale döndüm cok şükür.
şimdi onun gibi bitane daha cıkmıs onu araştırıcam

Ben de kullanmıştım bi daha da asla kullanmam. ilişki sonunda vajinamda çok şiddetli yanma oluyodu ilişkiden soğudum resmen evliliğimin en güzel aylarında. tahliller testler..sebebi bu hap çıktı. gercekten de bıraktığım ay tüm şikayetim kesildi

ya arkadaşlar şimdi ben bu hapı kullanmaya başladım 3 gün önce sonradan öğrendim ki adetinin ilk günü alınmaya başlanmalıymış bana bunu kimse söylemedi bende kafama takıldı diye dün içmedim napsam devam etsem mi???

koyu leke gibi akıntı yapıyor ara ara ben hala kullanıyrm ama en azndan kilo aldrmıyr iştah açmıyr ben memnun kaldm yani... çünkü doktora sordm hangisini kullnrsan kullan bu olucak dedi en az yan etkisi bununmuş ... beni başka türlü hiç etkilmedi yani..

doktora sor mutlaka

Kullanmaya başlayalı 3.günüm henüz her hangi bir belirti yok. Tam olarak ne zaman korumaya başlar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

yazz çok fazla ara kanama yapıyor.bunu fark eden firma da yerine hormon içerikleri daha düzeltilmiş qlairista yı çıkardı.ara kanama şikayeti çok daha az yapıyor.yazz kullananlara öneririm.

Canım merhaba eğer bulantı yapıyorsa gece uyumadan evvel al.hap iyi bir hap. Kullanılacaksa bu hapın kullanılması en güzeli...

arkadaşlar konu açamadım buradan yazıyorum. yazz d.kontrol hapına başlıcam. yorumlarda aradım ama bulamadım, isteksizlik aptığı doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…