yazz 24+4 doğum kontrol hapı kullananlar

se_da

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
265
0
96
kızlar doktorum adetin 3.günü çağrmıştı.Ben sadece kan testi ile hormonlara bakacak diye gittim fakat transvajinal olarak yumurtalarıda görmem gerekiyor dedi ve ultrasonda bir türlü anlayamadığım çok hareketliler biraz sakinleştirmek gerekiyor şeklinde yorumlar yaptı.Ve ben artık herşey yolunda derken 3 aylık kullanım için yazz denilen d.kontrol hapını verdi.bu şekilde hormonlarda dinlenip sakinleşicekmiş.bu arad fsh 5,22 - estradiol 84,36 çıktı fakat dr.izinliymiş değerlendirme için ulaşamadım .aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardım bekliyorum.birde her kullandığım d.kontrol hapı aşırı sinir ve kilo alımı yaptı yan etkisi en düşük diye yazz verdi bunu kullanan varmı aranızda? üç ay d.kontrol hapı kullanıcaksın dediğinde şok olduğum için detaylı bir açıklama yaptırmak aklımın ucundan bile geçmedi şimdi içim içime sığmıyor.offf offf....

canım ben yazz kullandım kilo alımı sinir falan yapmadı bende ama görme bozuklugu yaptı.kağıdında da yazıyor geçici görme kaybı flan diye insan hapa konduramıyor bu belirtileri ama bunlar ciddi belirtilermiş.en ufak bir bulanık görme gibi bişey yaşarsan hapı hemen kesip doktoruna bildir.geçmiş olsunn

slm ben de bu ilacı kullandım dogum ontrol için 5 ay kadar kilo aldırıyo biraz ama piyasadaki haplardan daha iyi geçmiş olsun

kızlar ben de yazz24+4 kullanıorum 3 aydır. adet düzensizliğim vardı pco olduğu anlaşıldı en sonunda.bu hapı verdi dr. çok memnunum yan etkileri gerçekten az.kaliteli bir ilaç

selam, ben yazz'ı 1,5 yıldan fazladır kullanıyorum. yani evlendiğimden beri. düğünden önce sağlık ocağının verdiği doğum kontrol hapından zehirlenip hastaneye gidince doktor bunu verdi. diğerlerine göre hafif dedi. diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum ama memnunum bundan. kilo aldırmadı, sinir de yapmıyo.

yalnız şu görme bulanıklığı meselesine takıldım.1,75 miyopum ve ortaokuldan beri gözlük kullanıyorum. ondandır diye önemsemediğim görme bulanıklığım oldu birkaç kez. bunun için doktora gitmem gerekir mi acaba ya..

arkadaşlar ben de malesef pko luyum yazz kullanmaya başladım geçen ay fakat 10 gün geçti hala adet göremedim arada 2 gün geciktirmiştim ama onları atlamadan kullandım ilk kez kullandığım için çok tereddütte kaldım kaç gün sonra adet görüyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…