Yazmayayım dedim, içimde tutamıyorum. Dua'ya ihtiyacım var.

Anneannenize yapılan masrafı diğer kardeşler bölüşemez mi ya da miras kaldıysa onla ödenemez mi?

Annem ve teyzem ortak zaten. Diğer kardeşin psikolojik problemleri var, yıllarca çalışmadı maddi manevi yıprattı annemi de teyzemi de. Psikolojik açıdan çalışmaya engeli olduğu için heyete çıktı ve malunen emekli ettiler onu. Onun bir yardımı yok. Annemle teyzem tek tabanca.

Normal bir ailede 5 tane kredi karti olurmu hepsine ayri ayri borc? Baskasinin is bilmezligini neden siz yukleniyorsunuz? Butun borclari inceleyip fazla faiz binen yada acele olan varsa onlardan baslayip odeyin tum varinizi yogunuzu vermeyin bir miktar verin bunlar sizin sorumlulugunuz degilki. Ayrica annenizin harcamalarinida kontrol edin yeni birclar yapmasin maddi durumu yonetemiyor belliki

Allah size güç kuvvet versin. Borç ödenir. Sadece sabredin moralinizi bozmayın. Sağlık en önemlisi.

Keyfi değilmiş ki harcamalar çok üzüldüm

Konu bana çocukluğundan beri manipüle edildiği için varını yoğunu ailesine vermek isteyen, aslında mağdur olan ama fark etmeyen birinin konusu gibi geldi.
Ben de böyle düşünüyorum. Kız mezun olmuş hayata atılmış tam düzen kuracak belki evlenecek ama ailesi sırtında koca bir yük. Neden yani neden bu kıza mı güvendiler de doğurdular. Bıktım artık ailelerimize ebeveynlik yapmaktan. Çocuktan da soğudum anne babadan da. Yazık.

Hiç bişey için geç değil. O yaşlarda gençler genelde öyle oluyor. Su akar yolunu bulur gerekirse bir süre ek iş yapıp toparlanirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…