eşim almıştı ben gitmedimKac kac cnm senin?
Hapi alirken doktor veya eczaci nasil kullanacagini aciklamadimi?
Sen icindeki kagidi okumadin mi?
Peki esine sormadin mi nasil icicem bunlari diye? Normal ilac aldigimiz zaman bile soruyoruz nekadar ve nasil icmemiz gerektigini.eşim almıştı ben gitmedim
ilişki günü alınıyor sadece diye biliyordum,sormadımPeki esine sormadin mi nasil icicem bunlari diye? Normal ilac aldigimiz zaman bile soruyoruz nekadar ve nasil icmemiz gerektigini.
doktorla mı görüşsem acaba ,21 defa kullandım,adetimdede başlamadım.kafama göre bırakmak istemiyorum koruyuculuğu düşmesin diye?hapa da adetinin 1. günü başlaman gerekirdi ilk ilişkiye girdiğin gün değil
:) çok bilgili yazmıştınız diğerleri giib yargılayarak değil size cevap verdimDoktor olmadığımı nerden çıkardın? Hapı bırak adet olmayı bekle adetinin 1. günü hapa başla ve bundan sonra böyle devam et. Korunmaya gelince kondom kullansın kocan tek yöntem hap değil.
ayyyy içime su serptiniz çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık ☺ dikkat edicem artıkHapı bırakırsan hamile kalmazsın hatta çocuk istemeye başladığında bile hapı bırakır bırakmaz hamile kalamayacaksın etkisi 1 2 ay sürecek. Yine de tedbir amaçlı adet olana kadar kondom kullanın dedim zaten. Hapı bırak ki adet olabilesin. Bir daha da doktora yada eczacıya danışmadan kafana göre hap kullanma
ki herşeyi çok araştırırım,kılı 40 yararım nasıl böyle hata yaptım bilmiyorum.İnşAllah hamile değilimdir şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?