yazmaya korkuyorum

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
merhaba..3 haftalık evliyim.Yasmin doğum kontrol ilacı kullanıyorum.Evliliğimin ilk gecesi aldım.Sonra eşimin zorlamasına bağlı yaralar oluştuğu için doktor 1 hafta birlikteliği yasakladı.bende ilacın nasıl kullanıldığını bilemediğim için 2 gün ara verdim.Sonra eşim günlük alıcaksın deyince 2 gün aradan sonra başladım.adetim geçeli 4 gün oluyo adet olmuyorum.Hamile olabilir miyim, yok değilsem bu ilacı kullanırsam nasıl adet olucam?bırakırsam ilacın koruyuculuğu düşüp hamile kalabilinirmiş? cevap lütfen

Kac kac cnm senin?
Hapi alirken doktor veya eczaci nasil kullanacagini aciklamadimi?
Sen icindeki kagidi okumadin mi?

ilişki günü alınıyor mu sandın
Canım bu kadar bilinçsiz ilaç kullanımı mı olur ne hapı içtiğinden haberin yok. Dengesizce hap kullandığın için adet düzenin allak bullak olmuş o hapı içerken adet olmazsın 21 hapı 21 gün içeceksin 7 gün içmeyeceksin sonra tekrar içmeye başlayacaksın 21 gün daha..içmediğin günlerde de adetin gelecek

hapa da adetinin 1. günü başlaman gerekirdi ilk ilişkiye girdiğin gün değil

Doktor olmadığımı nerden çıkardın? Hapı bırak adet olmayı bekle adetinin 1. günü hapa başla ve bundan sonra böyle devam et. Korunmaya gelince kondom kullansın kocan tek yöntem hap değil.

Doktor olmadığımı nerden çıkardın? Hapı bırak adet olmayı bekle adetinin 1. günü hapa başla ve bundan sonra böyle devam et. Korunmaya gelince kondom kullansın kocan tek yöntem hap değil.
:) çok bilgili yazmıştınız diğerleri giib yargılayarak değil size cevap verdim
utanıyorum ama açık açık yazıcam,eşimle 2 gün önce birliktelik yaşadık,şimdi hapı bırakırsam hamile kalırım diye korkuyorum

Hapı bırakırsan hamile kalmazsın hatta çocuk istemeye başladığında bile hapı bırakır bırakmaz hamile kalamayacaksın etkisi 1 2 ay sürecek. Yine de tedbir amaçlı adet olana kadar kondom kullanın dedim zaten. Hapı bırak ki adet olabilesin. Bir daha da doktora yada eczacıya danışmadan kafana göre hap kullanma

İlacı kullanırken adet görmezsiniz zaten. Ama hamilelik ihtimali olabilir çünkü düzenli kullanmamışsınız. Antibiyotik gibi saatli kullanımı bile önemli olan bir ilaç çünkü. Ben hapı kullanırken saati saatine alayım diye alarm kuruyordum gebelik istemediğim için öyle diyeyim. Hem hapa başlanıldığında bir ay koruması tam başlamadığı için ek korunma yöntemi de önerilir. İlacı bırakın adet görün.. adetin 2-3. Günü tekrar başlayın günde 1 tane. 21 gün içip 7 gün ara vereceksiniz.

ayyyy içime su serptiniz çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık ☺ dikkat edicem artık

O ilacı doktora sormadan kullanmayın.. beni mahfetti o ilaç.
21 gün regl oldum ilaç bitti 4 gün sonra yine regl oldum doktor bünyeme ters etki ettiğini kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi.
Adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor

Hapi hangi gun biraktiginiza bagli .Yarisinda biraktiysaniz hamile olabilirsiniz .Dr 3 gun unutursaniz riskli demisti bu bunyeyle ilgili bisey .
Bir de interneti acip okuyun kullanimıni .Allah askina bu kadar umursamaz olmayin ya.
Adetin birinci gunu ilk kutuya baslamaliydiniz .Zaten baska turlu korunma saglamaz

Daha 3 haftalık evlilik düzensiz kullanım geçmiş olsun bari hapı bırakta varsa ters etki yapmasın çok şaşırıyorum kaç yaşına gelmişsiniz yani

Annem doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış ben olmuşum :))
Yani doğum kontrol hapını bırakıncada hemen hamile kalabilirsin bu bünyeden bünyeye değişiyor tatlım
Sana kızmıyorum çünku tecrübesizsin hepimiz tecrübesizdik zamanında doktoruma eczacıma sormuştum nasıl kullanıcam diye
Aslında en iyi korunma yöntemi erkeğin korunması ama maalesef eşlerimizin spermleri onlara küsmesinler diye (ne sinir bozucu herşeyi kadınlar çekiyor) onlar korunmuyorlar hep kadınlar

ki herşeyi çok araştırırım,kılı 40 yararım nasıl böyle hata yaptım bilmiyorum.İnşAllah hamile değilimdir şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…