Yazmadan Tunik

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
sdc13344.jpg

Bunu yapmak elbiseden daha kolay kızlar, evde makina yok diye dert yanmak gerekmiyor kaydirigubbakcemile3
kalıbı çıkartıldıktan sonra tum kenarları tığla sık iğne gittim, etek ucunada aynı iple puskuller yaptım.. oldu bitti.... yerimseniben

Yapılışı resimlerle burda;
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/295156-yazmadan-tunik-4.html#post8135001

Son düzenleme:
woow :1shok:

harika canım ya,
eline sağlık..

arka kısmı nasıl canım merak ettim,
bir de içinde astar var di mi?
yoksa cok toplar sanki..
ayy ben de cok anlıyorum ya sanki dikişten :bbo:

woow :1shok:

harika canım ya,
eline sağlık..

arka kısmı nasıl canım merak ettim,
bir de içinde astar var di mi?
yoksa cok toplar sanki..
ayy ben de cok anlıyorum ya sanki dikişten :bbo:

teşekkurler hayatım
arkası önu ile aynı, bu yazma biraz kalın olduğundan içine astar koymadım ama ince yazmalarda tabiki içine astar konulur içi göstermesin diye onun dişinda toplama falan yapmaz opuyorumnanaktan

cok güzel olmus ellerine saglık cnm a.s.
cok yaratıcı bir bayansın valla opuyorumnanaktan

bana oralardan bişeyler fırlatmadan kacayım,söylicemi söyleyip..:eek:

kollu örneği,:kedi: yokmu...:kedi: opuyorumnanaktan

:nazar: :nazar: :nazar: herzamanki gibi dahiane alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ellerine saglik ablacim, sahane olmus opuyorumnanaktan yalniz bana iki uc tane yazma gider herhalde :roflol: :roflol: :roflol: cok zarif duruyor gercekten , gule gule kullan Şeniz

:nazar: :nazar: :nazar: herzamanki gibi dahiane alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ellerine saglik ablacim, sahane olmus opuyorumnanaktan yalniz bana iki uc tane yazma gider herhalde :roflol: :roflol: :roflol: cok zarif duruyor gercekten , gule gule kullan Şeniz

çok teşekkurler ceylanım opuyorumnanaktan

yeeettteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biri durdursun senii yksa malum bide sıcaklar kalp krizi geçircem artıkkkk bende istiyom bana ne bana :umursamaz:

yeeettteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biri durdursun senii yksa malum bide sıcaklar kalp krizi geçircem artıkkkk bende istiyom bana ne bana :umursamaz:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini v:roflol:ersin emiiiiiiiii

canım ya sen tanıdığım en becerikli insanlardan birisin....
muhteşem bişi olmuş bayıldım...
pantolon üstüne tunik olarakta çok güzel olur...
ellerine sağlık canım:))

vallah harikalar yaratıyorsun kız...ya ben sana şey sormak isıyorum,o iğnedanlığı yaptınya...blogda yazmışsın dondurma kutusundan yaptın...hangi dondurma bu cnm boyle uzun ince :uhm:

canım ya sen tanıdığım en becerikli insanlardan birisin....
muhteşem bişi olmuş bayıldım...
pantolon üstüne tunik olarakta çok güzel olur...
ellerine sağlık canım:))

senayım çok teşekkurler canım guzel sözlerin için, utandırdın beni :kedi:
bende aynen dediğin gibi kullanıyorum tatlım
sanki sen az mı marifetlisin :nazar:, daha fazlasınıda görmek isterim doğrusu

X