- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Hani bazı insanlar sırf kocasını elde tutmak için uğraşmaz, sevişmek istemiyorsa kocişini mutlu etmek için sevişmez, kendi kişiliği vardır, evlilik beklentilerini karşılamıyorsa basar gider falan. Hiç gördünüz mü böyle insanlardan? Pek görmüş gibi değilsiniz de.
Eşimden sakınmam mı. 40 yıl düşünsem kukum için eşimden sakınmam demem valla. Cok tuhagshdjdjmgöglYaa ne alakası varr? Been de çok düşkünümm ve bu da dolaylı olarak eşimin hoşuna gidiyor. O mutlu olsun siye değil sadece ama tabiki mutlu oluyor çok :) eşimden hiiç sakınmam. Eşim bana yetişmeye çalışıyor ve yetebildiğini hissettiğinde de çok mutlu oluyor. Her şey karşılıklı yani :) bunun kişiliksizlikle alakası yok. Keşke herkes beğendiği anlaştığı arzuladıpı kişiyle evlenebilseydi böyle olmazdı
Eşinden sakınıyor musun?yoksa???sen!??Halbuki kuzen eşine bi leopar tayt efendim bi kırmızı gecelik tavsiyesi verilse o gece onlar da mutlu olsa sorun kalmayacaktı. Belki de kuzenin performansı kötü neden hep kadın kıskanmış diye anlatıyorsunuz? Adam belki fos sizin eşiniz gibi hayvani şeyedemiyor o yüzden başka sesler duyunca eyvah evliliğim sallantıda diye düşündü. Belki kadın iki dakikalık şey için soyunmak istemiyor. Cıks hep kadına laf edin siz.
Cevap yazmadım olay uzamasın diye ama kuzenimizin de özeli bizde kalsın onu arada bırakmak istemediğim için hiçç o konuya girmedim. Ben size güvendndim içi döktüm neden x’e söylüyorsunuz diyebilirKıza cevap vermediniz mı halen.
Benim yüzümden mi dağılıyor senin hadsizligin yüzünden mi
Ayrıca eşin anlattı çok bile dayanmis sana.
Bu tatile de Belki biraz ilişkimizi toparlariz diye gelmissiniz herşeyi biliyorum , neyin tatavasini yapiyosun benim yuzumden bosanmismismis. Derdim ben olsam .
Ben enayilik ile iyi insan olmak arasındaki ince çizgiyi aşmiyorum
Halbuki kuzen eşine bi leopar tayt efendim bi kırmızı gecelik tavsiyesi verilse o gece onlar da mutlu olsa sorun kalmayacaktı. Belki de kuzenin performansı kötü neden hep kadın kıskanmış diye anlatıyorsunuz? Adam belki fos sizin eşiniz gibi hayvani şeyedemiyor o yüzden başka sesler duyunca eyvah evliliğim sallantıda diye düşündü. Belki kadın iki dakikalık şey için soyunmak istemiyor. Cıks hep kadına laf edin siz.
Abbooovvvv Müge apllaaaaaYaa ne alakası varr? Been de çok düşkünümm ve bu da dolaylı olarak eşimin hoşuna gidiyor. O mutlu olsun siye değil sadece ama tabiki mutlu oluyor çok :) eşimden hiiç sakınmam. Eşim bana yetişmeye çalışıyor ve yetebildiğini hissettiğinde de çok mutlu oluyor. Her şey karşılıklı yani :) bunun kişiliksizlikle alakası yok. Keşke herkes beğendiği anlaştığı arzuladıpı kişiyle evlenebilseydi böyle olmazdı
bu konu türk standartlarına göre fakeYaa ne alakası varr? Been de çok düşkünümm ve bu da dolaylı olarak eşimin hoşuna gidiyor. O mutlu olsun siye değil sadece ama tabiki mutlu oluyor çok :) eşimden hiiç sakınmam. Eşim bana yetişmeye çalışıyor ve yetebildiğini hissettiğinde de çok mutlu oluyor. Her şey karşılıklı yani :) bunun kişiliksizlikle alakası yok. Keşke herkes beğendiği anlaştığı arzuladıpı kişiyle evlenebilseydi böyle olmazdı
Al yiğidim senindir tepe tepe kullanYaa ne alakası varr? Been de çok düşkünümm ve bu da dolaylı olarak eşimin hoşuna gidiyor. O mutlu olsun siye değil sadece ama tabiki mutlu oluyor çok :) eşimden hiiç sakınmam. Eşim bana yetişmeye çalışıyor ve yetebildiğini hissettiğinde de çok mutlu oluyor. Her şey karşılıklı yani :) bunun kişiliksizlikle alakası yok. Keşke herkes beğendiği anlaştığı arzuladıpı kişiyle evlenebilseydi böyle olmazdı
Konu sahibine tamamen hak verdiğim söylenemez ama bir fitillik canı kalmış bir evlilik için de vicdan azabı duymazdım ben. Ben olmazdım başkası olurdu, insanların birbirini yiyesi var, piyango da konu sahibi ve kocasına düşmüş.
Eşiniz ne dedi peki bu hanımefendinin attığı mesaja.Cevap yazmadım olay uzamasın diye ama kuzenimizin de özeli bizde kalsın onu arada bırakmak istemediğim için hiçç o konuya girmedim. Ben size güvendndim içi döktüm neden x’e söylüyorsunuz diyebilir
Teşekkür ederim kullanıyorum zatenAl yiğidim senindir tepe tepe kullan
Bu arkadaşın sorunları var kesinlikle abbovvvv abbovvvvAl yiğidim senindir tepe tepe kullan
öyle de olsa tatil ortamında ağlayarak kocanın yanına gidip olayları alevlendirmek mantıklı mı sence ?
diğer kadın da kabahatli ama olayı erkek-erkeğe noktasına getiren de konu sahibi
Aralarında ne var bilmiyorsun bile. Bu kadar emin konuşma.Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Cevap yazma dedi. Daha da üstüne gelirse bana bırak muhattap olma dedi. Akşam da karnıyarık yapar mısın dedEşiniz ne dedi peki bu hanımefendinin attığı mesaja.
Eşime ekran görüntüsü attım dediğiniz için soruyorum
Yok ben tapusunu verdim direkt tüm kullanım haklarıyla birlikte. Gerek mutluluk için gerek de iki çocuk doğurdum aslanlar gibi herşey kocam için asla kendim için kullanıyorsam namerdimEşinden sakınıyor musun?yoksa???sen!??
Kullanıyorum derken. Yoksa siz ?Teşekkür ederim kullanıyorum zaten
Aynen cnm bende öyle. Bazen uyuyorum bakıyorum konuşuyor napıyosun diyorum tapusu ben de diyor sohbetleşiyoruz onunla diyor… susuyorum… sadece işememe izin veriyor yiğidim sağ olsunYok ben tapusunu verdim direkt tüm kullanım haklarıyla birlikte. Gerek mutluluk için gerek de iki çocuk doğurdum aslanlar gibi herşey kocam için asla kendim için kullanıyorsam namerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?