• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlık Yeni Evimizin Sevincini Yaşayamamak

Ramazanda zaten yazlıkta ne yapacaksınız ki oruçlu olacaksınız gündüz sıcakta çıkıp gezemezsiniz debize giremezsiniz ayrıca çatı katı yapmalarıyla yazlığa gitmenizin ne alakası var. Kredi ödüyoruz yazlığa eşya alamam diyorsunn ama sürekli oturduğun evinden eşya götürünce bu eve zateb eşya almak zorunda kalacaksın hem de eften püftenn şeyler alamazsın sürekli oturduğun evie daha fazka masraf o yüzden yazlıpa uygun ucuz şeylrr almak mantıklı. Annemke gidicem diyorsynuz mademm kocanızla tatil istiyorsunuz kendi anneniz neden geliyor ha o gelir tabii ki ama o zaman kaynananda gelir ayruca keyfe aldığınız birşey için kaynanan yardım etmek zorunda değil kendi anneni götürüp onu istememek ayıp olmaz mı

hayatınızı hep onlar mı yönlendirecek..istediğiniz gibi yaşayın..içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..

Ramazanda zaten yazlıkta ne yapacaksınız ki oruçlu olacaksınız gündüz sıcakta çıkıp gezemezsiniz debize giremezsiniz ayrıca çatı katı yapmalarıyla yazlığa gitmenizin ne alakası var. Kredi ödüyoruz yazlığa eşya alamam diyorsunn ama sürekli oturduğun evinden eşya götürünce bu eve zateb eşya almak zorunda kalacaksın hem de eften püftenn şeyler alamazsın sürekli oturduğun evie daha fazka masraf o yüzden yazlıpa uygun ucuz şeylrr almak mantıklı. Annemke gidicem diyorsynuz mademm kocanızla tatil istiyorsunuz kendi anneniz neden geliyor ha o gelir tabii ki ama o zaman kaynananda gelir ayruca keyfe aldığınız birşey için kaynanan yardım etmek zorunda değil kendi anneni götürüp onu istememek ayıp olmaz mı

herkes oruc tutuyor mu ki boyle bir yorum yspmissiniz?..

Tamamıyla şahsi düşüncemi söylüyorum. Ne kadar uygun olursa olsun yazlık almazdim. Şimdi yazlık aldığınızı duyanlar aaa yazlık almisin ay bizde geliriz dicek. Eh milletimiz pek sever yayılmayı. Onlar tatil yapicak siz hizmet. Ha kabul etmem derseniz o ayrı. Basıma geldi daha almadan lafı geçince ay iyi olur al alda bizde geliriz ne güzel olur. Oldu dedim siz yiyin için gezin ben nasıl olsa dinlenmeye değil size hizmete alıyorum anında vazgeçtim.

KV.yi istemiyorum diye bir şey yazmış mıyım? Çok komiksiniz.:KK45:İnsanlar Ramazanda tatile gidemez diye bir kural mı var?Ben KV.den yardım falan istemiyorum ki...Sadece aile içi işlerime karışmasın yeter.:KK51:

Tamamıyla şahsi düşüncemi söylüyorum. Ne kadar uygun olursa olsubeazlık almazdim. Şimdi yazlık aldığınızı duyanlar aaa yazlık almisin ay bizde geliriz dicek. Eh milletimiz pek sever yayılmayı. Onlar tatil yapicak siz hizmet. Ha kabul etmem derseniz o ayrı. Basıma geldi daha almadan lafı geçince ay iyi olur al alda bizde geliriz ne güzel olur. Oldu dedim siz yiyin için gezin ben nasıl olsa dinlenmeye değil size hizmete alıyorum anında vazgeçtim.
İnsanların yayılıp yayılmaması bizim elimizde.Çok yüz verip de tepemize çıkartmadığımız sürece sıkıntı olamaz.Hem benim ailem öyle dediğimiz gibi düşüncesiz değil.Eşimin ailesi zaten evliliğin başından beri beni istemedikleri için gelip de sıkıntı yaratamazlar.Gelirse misafir gibi...Zaten yaz tatilinde gitmememiz için çatı işini hızlandırıyor.Çünkü yazlık gibi orada otururmuşuz.

Bence çatıyı Ramazan'da yaptırın ben de Allah izin verirse oturduğum evi sarın alıp Ramazan'da tadilata başlayacağım inşallah böylece Ramazan bittiğinde eşinizin başka bahanesi kalmamış olacak

yazlığınız nerede ve kaça aldınız merak ettim. en zorunu başarmışsın.. kv eşi ne takıyorsun..önemli olan yazlığı almak :D

Ramazandaamm, post: 40019204, member: 278743"]Bence çatıyı Ramazan'da yaptırın ben de Allah izin verirse oturduğum evi sarın alıp Ramazan'da tadilata başlayacağım inşallah böylece Ramazan bittiğinde eşinizin başka bahanesi kalmamış olacak[/QUOTE]
Ramazanda istediğimiz usta çalışmaz diyor eşim.

Devamı...
Acele ettiriyor oğlunu çatı için.Yazın gitmemizi belli ki istemiyor.Tartıştık yine...Allah bana ne zaman daralsam yardım ediyor.Çünkü yazlığı çok uygun fiyata çok güzel yerden aldım.Ne yapmam lazım kızlar
Kendin git varsa çocukları da al anası da oğlu da ramazanı beraber geçirsin..
tabi oruçken eşin denize giremez diye gitmiyo sanırım çocuklar için git bence erken..

yazlık almak eşinle ortak kararınız değil miydi.

yazlık almak eşinle ortakanararınız değil miydi.
O alalım dedi yoksa ben bulunduğum yerden alıp aile apartmani olan şu anki evinden taşinmak istiyordum.Annesi yıkılırmış taşınirsak.Yazlığa gidersek de tansiyonu firlar ölürmüş.

O alalım dedi yoksa ben bulunduğum yerden alıp aile apartmani olan şu anki evinden taşinmak istiyordum.Annesi yıkılırmış taşınirsak.Yazlığa gidersek de tansiyonu firlar ölürmüş.

ay hiç güleceğim yoktu ya :D kadın sanki fotosentez yapıyor yeri değişince ölecek.

Aaaayyy yazlık demek başa bela demek...
Benim annemlerin yazlığı var her yaz ne babanemler, ne dayımlar, ne teyzemler, ne amcamlar eksik olmaz annemin başından.
Kadın yazlıkta habire çarşı pazar alış veriş yapar mutfakta yemek pişirir, banyo toplar mutfak toplar balkon yıkar millete hizmet eder.
Biz de İstanbul da ev aldık kredisi bitmek üzere 4 senesi kaldı eşim tutturdu bu evin kredisi bitince yazlık alalım diye, Annem sakın kızım alma diyor bak bizim evimiz var ne zaman istersen gel kal git ama kendine sakın alma diyor.
Haklıda çünkü eşimin maşallah it sürüsü gibi sülalesi var İstanbul da bile bize nefes aldırmıyorlar sürekli yatıya geliyorlar. Yazlığı da burnumdan getirirler vallahi. Sene de 15 gün izni var eşimin o 15 güne de kvler denk getirir oturur onlarla yazlık yaparım. Bir de bizim kv kp hacı eşim yanlarında kısa kollu giydirmiyor, şort giydirmiyor vb...
Bana yazlık zehir olur. Ben o yüzden bu evin kredisi bitince eşimi yeniden krediye sokturup başka ev aldıracağım....
Yazlık işi bana göre değil yani

Back
X