Kızlar merhaba...Yazlık almıştık.Ama sevincini yaşayamıyorum bile.Madde madde eşinden incileri sıralayayım:
1-Ramazanda gidemezmişiz.(Annesini teravihe her gün götüremeyeceği için.Halbuki ablası da aynı binada yaşıyor.)
2- Evdeki eskileri götürelim oturduğumuz eve yenisini alırız diyorum.Sen taksitle alırsın diyor.Zaten maaşımın çoğu krediye gidiyor.Yazlık için daha kuruş çıkarmadı kendisi.
3-Şu anda oturduğumuz evin üst katına çatı katı yapmak için acele ediyor.Ben yazları aldığımız yazlığa gitmek istedikće o da çatı için acele ediyor.
4-Annesi çatının yapımı hızlansın diye
Gideceğim vallahi.Yapsın çatısını .Ben de keyfim keyif günümü gün etmezsem ne olayım!Biz de yazlık alınca dolandırılmıştık sevinemedik, sizin de öyle bir şey sandım ama başkaymış.
Valla gidin çatır çatır yazın, dinlenin eğlenin, o da tamir yapsın yazın sıcağında
ben olsam bir yatak döşek iki minder atıp eve yine giderdim gidin sizdeKızlar merhaba...Yazlık almıştık.Ama sevincini yaşayamıyorum bile.Madde madde eşinden incileri sıralayayım:
1-Ramazanda gidemezmişiz.(Annesini teravihe her gün götüremeyeceği için.Halbuki ablası da aynı binada yaşıyor.)
2- Evdeki eskileri götürelim oturduğumuz eve yenisini alırız diyorum.Sen taksitle alırsın diyor.Zaten maaşımın çoğu krediye gidiyor.Yazlık için daha kuruş çıkarmadı kendisi.
3-Şu anda oturduğumuz evin üst katına çatı katı yapmak için acele ediyor.Ben yazları aldığımız yazlığa gitmek istedikće o da çatı için acele ediyor.
4-Annesi çatının yapımı hızlansın diye
Hem de ne dip dibe...Tuvalete bile izin isteyecek kadar.Evlenince oğulları daha kıymetli oluyor.Bu ne ya eskiden insanlar evlenince ayirirlardi herseyi bir bayramda seyranda telefon açmak ziyaret başka bişey yoktu.şimdi dipdibe ler evlilikten soguyorum resmen
Evet yazlığımin keyfini çıkaracağım ben de anacığımla...bizde genelde babalar çalıştığı için anne çocuklarıyla yapar tatilini,köye gider-arkadaşla yazlığa gider falan
çok da normal karşılanır
madem paşa gönlü gelmek istemiyo,siz gidin,hatta bedava yazlık diye ikna edin bi iki kuzeninizi,bakın nasıl keyifle geçecek yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?