- 22 Haziran 2010
- 1.039
- 360
-
- Konu Sahibi pembe dusler
Bayanlar merhaba..yaza yazlık villa tarzı ni yer kiralamayı düşünüyoruz.bi kaç yorum canımı sıktı.haşere oluyomuş tereddüt ettik haliyle.gidenler böyle sıkıntılar yasadınızmınyada herhangi baska olumsuz bişey .sizden tavsiye bekliyorum.bide memnun kalan varsa öneride bulunabilir Antalya kaş düşünüyoruz ama tavsiyeleride dikkate alırım tabişimdiden teşekkürler
Biz hep otele giderdik.otel kalabalık oluyo yemek Faslı vesaire zor olmaya basladı Antalya otelleri rusyanngecilmiyo malum.bide çok kabalar.bu sefer villa deniyelim dedik bebek var bu sene 3 çocuk ondan dolayı teşekkürlerKaş ve Dalyan tarafları villalar çok ama sivri sinek de çok. Evin içinde hapis gibi oluyorsunuz,sabah kahvaltısını balkonda terasta yapamıyorsunuz aşırı sıcak oluyor. Yollar çok yokuş yürüyüş ve spor asla yapılamıyor. Villa tatili çok sevmedim ben bu sebeplerden.
Peki Antalya içi nereyi önerirsiniz yokuş vs olmayanKaş ve Dalyan tarafları villalar çok ama sivri sinek de çok. Evin içinde hapis gibi oluyorsunuz,sabah kahvaltısını balkonda terasta yapamıyorsunuz aşırı sıcak oluyor. Yollar çok yokuş yürüyüş ve spor asla yapılamıyor. Villa tatili çok sevmedim ben bu sebeplerden.
İyi bir otelde bunları yaşamazdınız aslında. 3 çocukla kapana kısılmış gibi olursunuz villada. Yine de deneyin tabiki.Biz hep otele giderdik.otel kalabalık oluyo yemek Faslı vesaire zor olmaya basladı Antalya otelleri rusyanngecilmiyo malum.bide çok kabalar.bu sefer villa deniyelim dedik bebek var bu sene 3 çocuk ondan dolayı teşekkürler
Fethiye ölüdeniz tarafları daha iyidir. Antalya tarafında bilmiyorum maalesefPeki Antalya içi nereyi önerirsiniz yokuş vs olmayan
Konuyu nereye acsaydım diyet yada cinsellik bölümüne miiGüzel dertmiş.
Fethiye tarafları daha güzel aslında, kiralık villa seçeneği de daha fazlaPeki Antalya içi nereyi önerirsiniz yokuş vs olmayan
Gittiğimiz otel 5 yıldızdı.ama yemek zamanı elinde tabak ordan oraya koşturmaktan yoruluyo insanİyi bir otelde bunları yaşamazdınız aslında. 3 çocukla kapana kısılmış gibi olursunuz villada. Yine de deneyin tabiki.
Teşekkürler önerinizi dikkate alıcamFethiye tarafları daha güzel aslında, kiralık villa seçeneği de daha fazla
Konuyu nereye acsaydım diyet yada cinsellik bölümüne miionu bana değil adminlere söyle aile çocuk topiğini kapatmışlar en uygun burayı buldum
Anladım. Ben çok otel gezdim,crystal otelleri dışındakiler hep eledim,gitmiyorum artık. Her seferinde çok memnun kalıyoruz. Pek çok otelleri var.Gittiğimiz otel 5 yıldızdı.ama yemek zamanı elinde tabak ordan oraya koşturmaktan yoruluyo insanbide herseyin saatli olmasıda cabası.çocuklarım büyük 16 ve 10 bide minnak 1 yasında onlara havuz yetıyo zaten
Anladım. Ben çok otel gezdim,crystal otelleri dışındakiler hep eledim,gitmiyorum artık. Her seferinde çok memnun kalıyoruz. Pek çok otelleri var.
16 ve 10 yaşındaki gençler de umarım sıkılmaz. O yaş grubu oyun aktivite ister genelde. Denemeden bilemezsiniz belki de çok iyi olur sizin için,yemek yapmayı vs seviyorsaaktıvıteyle işleri yok w ne