Kizlar merhaba. Yazin hastanede calisma ortaminda hem enerjimi yukseltecek, sicak gunlerde disarda degilim diye uzgunlugumu engelleyecek bir parfum istiyorum. Dun parfumeri parfumeri biraz dolandim. Sanki bu bahsettigim hissi beyaz cicekler verebilirmis gibi geliyor ama tabi bilemem....
Denedigim ve begenmedigim parfumler sunlar oldu:
bilimum lancome parfumleri(yapay kokuyorlar sanki)
Versace cyrstal absolu
Miss dior edt
Armani si edt
Hugo boss (cokkkk hafif surekli tazelemek lazim kokuyu cok anlayamadim bile)
Guerlain listant ve insolence
Biraz begensem de tam aradigimi bulamadiklarim:
salvatore ferragamo emozione
Estee lauder modern muse(klasik olan,istedigime en yakin olan buydu)
Kelvin clein reveal
Ben yazin genelde chloe signature ve dkny be delicious kullaniyorum. Daha cicek ve daha ferah, isimi yaparken moralimi bozdurmayacak enerji verecek bir koku..... Cok ihtiyacim var lutfen yardim edinnnnn..
Son sorum: chanel chance eau fraiche, marc jacobs daisy dream, narciso rodriguez for her edt... Bunlari hic kullanmadim ama bilen varsa istedigime yakin olan var mi aralarinda? Her kokuyu sevmiyorum yapay kokmamasi lazim..
Denedigim ve begenmedigim parfumler sunlar oldu:
bilimum lancome parfumleri(yapay kokuyorlar sanki)
Versace cyrstal absolu
Miss dior edt
Armani si edt
Hugo boss (cokkkk hafif surekli tazelemek lazim kokuyu cok anlayamadim bile)
Guerlain listant ve insolence
Biraz begensem de tam aradigimi bulamadiklarim:
salvatore ferragamo emozione
Estee lauder modern muse(klasik olan,istedigime en yakin olan buydu)
Kelvin clein reveal
Ben yazin genelde chloe signature ve dkny be delicious kullaniyorum. Daha cicek ve daha ferah, isimi yaparken moralimi bozdurmayacak enerji verecek bir koku..... Cok ihtiyacim var lutfen yardim edinnnnn..
Son sorum: chanel chance eau fraiche, marc jacobs daisy dream, narciso rodriguez for her edt... Bunlari hic kullanmadim ama bilen varsa istedigime yakin olan var mi aralarinda? Her kokuyu sevmiyorum yapay kokmamasi lazim..