yazlik parfum icin yardim lutfenn

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
Kizlar merhaba. Yazin hastanede calisma ortaminda hem enerjimi yukseltecek, sicak gunlerde disarda degilim diye uzgunlugumu engelleyecek bir parfum istiyorum. Dun parfumeri parfumeri biraz dolandim. Sanki bu bahsettigim hissi beyaz cicekler verebilirmis gibi geliyor ama tabi bilemem....
Denedigim ve begenmedigim parfumler sunlar oldu:
bilimum lancome parfumleri(yapay kokuyorlar sanki)
Versace cyrstal absolu
Miss dior edt
Armani si edt
Hugo boss (cokkkk hafif surekli tazelemek lazim kokuyu cok anlayamadim bile)
Guerlain listant ve insolence
Biraz begensem de tam aradigimi bulamadiklarim:
salvatore ferragamo emozione
Estee lauder modern muse(klasik olan,istedigime en yakin olan buydu)
Kelvin clein reveal

Ben yazin genelde chloe signature ve dkny be delicious kullaniyorum. Daha cicek ve daha ferah, isimi yaparken moralimi bozdurmayacak enerji verecek bir koku..... Cok ihtiyacim var lutfen yardim edinnnnn..

Son sorum: chanel chance eau fraiche, marc jacobs daisy dream, narciso rodriguez for her edt... Bunlari hic kullanmadim ama bilen varsa istedigime yakin olan var mi aralarinda? Her kokuyu sevmiyorum yapay kokmamasi lazim..:KK49:

Bana gore enerjini dusurmicek cicek cicek kokucak ferahlaticak parfum gucci envy me dir. Enerjik kendini hissettiren bi kokudur bence.. Chance dan da eau fraiche yerine tendre olanini tavsiye ederim eger chanel dusunuyosan..

Bana gore enerjini dusurmicek cicek cicek kokucak ferahlaticak parfum gucci envy me dir. Enerjik kendini hissettiren bi kokudur bence.. Chance dan da eau fraiche yerine tendre olanini tavsiye ederim eger chanel dusunuyosan..

Canim daha once envy me denemistim. Ekşiyor tenimde:KK43: kiyafete sikinca cok guzel ama ben oyle kullanmayi sevmiyorum.. Sen fraiche in kokusunu biliyor musun anlatir misin

Canim daha once envy me denemistim. Ekşiyor tenimde:KK43: kiyafete sikinca cok guzel ama ben oyle kullanmayi sevmiyorum.. Sen fraiche in kokusunu biliyor musun anlatir misin
Fraiche i kullanmadim sadece sisesinden kokladigim kadariyla yorum yapicak olursam pek begenmedigimi hatirliyorum sanki acimsi sert bi kokusu vardi ben genelde yumusak kokulari sevdigim icin tendre olanini daha cok begendim..

Chanel chance eau tendre, narciso rodriguez for her edp, marc jacobs daisy eau so fresh bunlar istediğine yakın kokular gibi

Benim favorim her zaman yasemin ve çiçek kokuları olmuştur=>Michael Kors-- Glam Jasmine

salvatore ferragamo emozione
bu kokuyu denedim bayıldım ama fiyatından dolayı koşarak uzaklaştım :olamaz::olamaz:
212 nyc
chloe love
marc jacobs daisy (bunun pek bana hitap etmediğini düşünüyorum ama dkyn be delicious kullanıyorum dediğin için önerdim. ferah temiz bir koku)
noa
armani mania
severek kullandıklarım bunlar. içlerinden birini mutlaka beğenirsin diye düşünüyorum.

merhaba canım benim gibi fresh kokuları seviyorsan tam yazlık 4 parfüm önereceğim
1- chanel chance eau frachie- nasıl tarif etsem seni sıkmayan kokuyu aldığında enerji veren mutluluk veren baş ağrısı mide bulantısı yapmayan yeşil notaların hakim olduğu bir parfüm bu aralar hergün sıkıyorum nerdeyse yeni aldım bende çok memnunum.
2- dg light blue- benim imza parfümüm diyebilirim 3. şişe aldığım tek parfüm limon baskın ama güzel bir baskınlığı var ben de inanılmaz kalıcı ve kendimi iyi hissettiren bir parfüm ve erkeklerin de çok begendiği bir parfüm biraz maskülen ondan olabilir. bayılıyorum kısaca.
3-donna karan new york be delicious- kullanmışsın biliyorsun zaten inanılmaz temiz enerji veren bi parfüm gerçi oda parfümünü sansalar da bazen :) benim için sorun değil iyi hissettiriyor.
4-jil sunder sun- bunu denemeden alma derim çünkü ya beğeniyorsun ya beğenmiyorsun öyle bi parfüm ilk üçüne gözün kapalı al diyebilirim ama buna değil ilk sıktıgında plastik kokusu gibi bir havası var ama 10 dk sonunda tam bir güneş kremi kokusuna dönüşüyor diğerleri gibi fresh değil ama cok ilginç bir parfum ben arkadaşımın önerisiyle aldım denemeden ama alacaksan denemeni tavsiye ediyorum beğenmeyebilirsin.
umarım yardımcı olur sıcak yaz günleri için benim tavsiyelerim bunlar :)
ayrıca narciso rodriguez edt bende var yaz kokusu değil emin ol fresh değil çok güzel o ayrı

X