KIZLAR MERHABA
ya benim şöyle bi sıkıntım var.biliyosunuz yazlık kışlıkları ayırırken ve yorganları kaldırıken tabi şimdiye kadar hep hurçlardan faydalanıyordum.ama baktım olmayacak çünkü hem eşyalar kırışıyo yıpranıyo hemde bir aradığını bulamıyosun.onun için dolap yaptırmak istiyorum hepsini düzenli bi şekilde kaldırabilmek için ama hangi odaya?
şimdi çocuk odasında zaten dolap var hemde bütün dağınıklığı toplasın diye baya büyük yaptırmıştım.oraya yaptırsam 1 odada 2 dolap fazla olmazmı?
yatak odası zaten küçük.
oturma odasıda bizim biraz ince ve uzun yani kare değil.
aslında bu odanın bir tarafına koyabilrim.
yada balkonu pimapenle kapatıp oraya koyabilirim ama bu seferde çok güneş olur eşyaları güve falan yer diye korkuyorum
sizce napayimmmmbilmiyorumkismile
Dolap varsa tabii ki en güzeli bu. Ben yıllarca dolap sıkıntısı çektim ve hurçların içine kaldırdım. Dediğin gibi kırış kırış oluyordu her şey. Hepimizin ayrı renk hurcu olmasına karşın yine de karışıklıklar oluyordu. Sonra bazalı yatak alıp onun altına kaldırmaya başladım. Diğerine göre daha iyi bir yöntemdi. Herkesin yazlığı kışlığı kendi yatağının altında duruyordu.
Bir kaç yıl önce ise evdeki her duvara bir dolap yaptırarak rahata erdim. Her eşyanın yeri belli. Yaz gelince yazlık dolap kullanılıyor, kış gelince kışlık dolap. Bu tür işlerle ne kadar boşuna zaman harcıyormuşum meğer...
cnm benim evimde antre çok büyükkkk iki duvarı komple boydan boya doloppp halı koyma yeri çamaşır makinası için yer vestiyer..yorganları koyma için yer falan hepsi mevcutt çok memnunummm ciddi şekilde o dolaplar olmasaydıı bilmiyorum neyapardım:)en büyük odan hangisi ise oraya yaptır cnmmm çocuk odasıda olurrrrrr çok sorun olmas bence:)
Ben hurçları hiç sevmiyorum,eşim ailesinden böyle gördüğü için geçen yıl ısrarla kıyafetlerini hurca koydurdu,bu yıl dediğime geldi.Herşeyi özenerek ütüleyip,katlayıp koyduğum halde çokkk buruşmuştu.
Ben kolilere koymayı seviyorum herşey koyduğun gibi çıkıyor.Tabi kiracılar için bu yöntem uygun.