Yazlık kışlık herbirşey

Ürünlerimin hiç biri yeni yada etiketli değildir ikinci el diye adlandırmak daha dogru olacaktır...Daha ekleyeceklerim var ( çanta ve iç çamaşır) ayrıca yukarıdakilere açıklama yazacağım yalnız bebekten fırsat buldukça siz beğendiklerinizi seçin sorun...

Bazıları zayıfken bazıları kilo alınca hatta kimi hamilelik dönemi ve sonrası bazıları 2-3 kez bazılarıysa sadece alınıp dolap bekledi ha giyerim ha mevsimi gelsin diye diye baktım 1 seneyi geçecek bir daha dönüş yapılamıyor ya kilolar alınıp veriliyor ya yerimiz dar geliyor...fiyatlar neden böyle diye soracaksanız tek sorunumuz çoğunda etiket kısmı kesik giyilse de giyilmese de rahatsız edeceğinden ilk işim olmuş

Takas düşünmüyorum yine de makul tekliflere açığım daha çok bebeğimin ihtiyaçlarını gidermek için buradayım...

HAYDİ ALIŞVERİŞE KADINLAR KULÜBÜ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Renkleri de hiç öyle soluk değil hatta bazılarının detayları desenleri bile anlaşılmamış:/// isteyin yeniden çekerim aklınıza birşey gelmesin dikkat ettiyseniz kapının rengi bile değişik çıkmış ışığı ayarlayamamışım(

Pazar tezgah fiyatlarından bile uygun hanımlar buyrunnnn

Merhabalar. kolay gelsin. Bazı ürünlerinizi, ekleyeceğim dediklerinizi ekleyene kadar benim için ayırabilir misiniz, hepsi m-L beden uyumlu dediğiniz için beden sormuyorum ama onun dışında bilinmesi gereken şeyler varsa bilgilendirir misiniz beni. Varsa sorunları ve kumaşları hakkında bilgi verir misiniz?

Eki Görüntüle 1169174 Eki Görüntüle 1169175
Eki Görüntüle 1169176 Eki Görüntüle 1169177
Eki Görüntüle 1169178 Eki Görüntüle 1169179
Eki Görüntüle 1169180

Bunlar mümkünse ayırmanızı istediklerim, bir de diğerlerini ne zaman eklersiniz ? Bu arada benim acelem yok sadece siz uzun süre ayırmak istemezseniz bilgim olsun diye soruyorum, bazıları bir aksilik yoksa kesin gibi benim için diğerlerini ise almak istiyorum fakat tam karar vermiş değilim.

Son düzenleme:
Merhabalar evet ürünlerim genelde m-l yani 2-3 diyebileceğimiz 38-40 hatta 42 beden uyumludur . en baştaki pançoyu bir üye sizden önce özel msjla sormus öncelik hakkı onun eger almazsa size dönüş yaparım markası miss poem l beden geçen sonbahar hamileyken biraz kullandım ne kalın ne ince içi de astarlı

İkinci resimdeki kiremit rengi önü kemik düğmeli ve cepli kapişonlu panço geçen sonbahar internetten resmen kaptığım iyi de para verdiğim dilvin marka s beden fakat panço olduğu için dar değil belde bitiyor alt kesimi oval havlu kumaş gibi oldukça yumuşak sadece yıkandı vakumlu poşetle kaldırıldığı için alt kısmı kırışık ütüleyebilirim

Lacivert geniş yarım kol önü 4 düğmeli hırka örgüdür birkaç kez uzun kollu gömlek üstüne giydim belde bitiyor

Açık vizon kalça bitiminde oval kesim ince hırka bol kesim loft marka kolları dirsekte 2 kez kullandım

Vizon asimetrik dize kadar inmeyen üçgen etek kısmı olan önü cepli kolları kısa bol kesim kalın tunik içine badi ya da gömlek altına da tayt ya fa kalın çorap ve botla 4 kez hamileyken giydim

gri dize kadar hırka bol düz ne kalın ne ince sadece yakada 2 düğmesi var yarım kol istenirse lastikli kemerle ceket halinde kullanılabilir yıkanmadan kaynaklı küçük bir kısmında hafif tüylenme var dikkale bakılınca

Omuzlarım geniş olduğundan bana uymayan Arkası likralı kumas düz siyah önü ise göğüs kısmından sonra canlı mor kırmızı desenli satenimsi kısa kol

Sectikleriniz gayet güzel neredeyse sıfır ürünler ve bastada belirttiğim gibi sorunsuzdurlar kumas beden ve hatta giyilme durumlarına kadar acıkca yazdım istediğini zamana kadar ayırabilirim benim de acelem yok sadece biran önce elimden çıksınlar istiyorum çünkü evim küçük yer yok

teşekkür ederim, bunları ayırın öyle ise benim için ekleyeceklerinize de bakayım, öyle alayım, ilk baştaki panço alınmazsa onu da almak isterim.

Yukarıda açıklamaları yapılan resimdeki ürünler bastaki panço hariç dolapperisi isimli kullanıcıya ayrılmıştır geri kalanlar da güzel yeniler de eklenecek hanımlar tek kargoyla bir sürü ürünnnm haydiii

Merhaba, :) çamaşırların bedenleri ve panço ile ilgili son durum nedir?

Pançoyla ilgili henüz bir haber yok çamaşırlardan beyaz le jardin 85 b içi hafif dolgulu hiç giyilmedi

Siyah olan bir kez denendi içi boş kapları geniş 85-90 olur diye düşünüyorum markası bilinmiyor etiket kesilmiş

Mor olanı severek aldım içi fazla dolu geldi hiç giyilmedi o da 85

Gecelik ve pijama F&F marka 40 beden ama bol dökümlü hem günlük hem özel giyilebilir hep arkalarda kaldı pek giyilmedi sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…