Ürünlerimin hiç biri yeni yada etiketli değildir ikinci el diye adlandırmak daha dogru olacaktır...Daha ekleyeceklerim var ( çanta ve iç çamaşır) ayrıca yukarıdakilere açıklama yazacağım yalnız bebekten fırsat buldukça siz beğendiklerinizi seçin sorun...
Bazıları zayıfken bazıları kilo alınca hatta kimi hamilelik dönemi ve sonrası bazıları 2-3 kez bazılarıysa sadece alınıp dolap bekledi ha giyerim ha mevsimi gelsin diye diye baktım 1 seneyi geçecek bir daha dönüş yapılamıyor ya kilolar alınıp veriliyor ya yerimiz dar geliyor...fiyatlar neden böyle diye soracaksanız tek sorunumuz çoğunda etiket kısmı kesik giyilse de giyilmese de rahatsız edeceğinden ilk işim olmuş
Takas düşünmüyorum yine de makul tekliflere açığım daha çok bebeğimin ihtiyaçlarını gidermek için buradayım...
HAYDİ ALIŞVERİŞE KADINLAR KULÜBÜ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sectikleriniz gayet güzel neredeyse sıfır ürünler ve bastada belirttiğim gibi sorunsuzdurlar kumas beden ve hatta giyilme durumlarına kadar acıkca yazdım istediğini zamana kadar ayırabilirim benim de acelem yok sadece biran önce elimden çıksınlar istiyorum çünkü evim küçük yer yok
Yukarıda açıklamaları yapılan resimdeki ürünler bastaki panço hariç dolapperisi isimli kullanıcıya ayrılmıştır geri kalanlar da güzel yeniler de eklenecek hanımlar tek kargoyla bir sürü ürünnnm haydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?