Yazlık kışlık herbirşey

Bunlardan biri varsa karsilikli kargo oderiz.

Eklentiler

• $Screenshot_2014-07-11-17-05-04.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 65
Soldaki var canım baska hırkalarım falan da var tabi begenmen onemli bak ben bende eklerim ayy cok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlardan biri varsa karsilikli kargo oderiz.

Canım soldaki var memnun da kalırsın 1 kere giyebildim bi tarafı uzun cıkmıs ama oyle degil yanuk asmısım asimetriktir önünde bir dugme var ister degaje ister onunu iliklemeden harika tarz bir hırka bu sene moda olur olmaz kosup aldım deli paraya ama mevsim gecti kaldı daha da giymem
Diğer hırkalara da açbak sende 3 tane var ama onların hepsi kot bolero değil mi yani gogüste bitiyorlar bedenleri nedir ve bir tanesinin kolundan lastikli bişi sarkıyor o nedir???

Canim ikisi uzun biri kısa

Canim ikisi uzun biri kısa

Peki nasıl yapalım şimdi ben 1.63 60-65 kiloyum eğer cok dar değillerse 1 beden olan falan ben üçünü de almak isterim güzeller cünkü sende kararını ver takaslaşalım pzt kargolarız ok?

Haftaya tatil şimdiden seçin karplar yetişsin süpriz indirim ve hediyelerle

kalanlardan üçlü yap canım.

Eklentiler

• $IM478B~1.JPG
    8,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMA00C~1.JPG
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMAA12~1.JPG
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMC1F6~1.JPG
    8,4 KB · Görüntüleme: 152
Emrivaki olmasın begnmezsin diye cekinip sana soruyorumboyun kilon nasıl ne tarz giyinirsin

haa anladım şimdi canım ama ondan sonradan vazgeçtim ben, onun yerine başka bişi seçiyim o zaman senin seçtiklerin bozulmasın olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…