Bu pancoyla istediklerini degis tokus yaparim.
Bunlardan biri varsa karsilikli kargo oderiz.
Canım soldaki var memnun da kalırsın 1 kere giyebildim bi tarafı uzun cıkmıs ama oyle degil yanuk asmısım asimetriktir önünde bir dugme var ister degaje ister onunu iliklemeden harika tarz bir hırka bu sene moda olur olmaz kosup aldım deli paraya ama mevsim gecti kaldı daha da giymem
Diğer hırkalara da açbak sende 3 tane var ama onların hepsi kot bolero değil mi yani gogüste bitiyorlar bedenleri nedir ve bir tanesinin kolundan lastikli bişi sarkıyor o nedir???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ikisi uzun biri kısa
Eki Görüntüle 1186237 Eki Görüntüle 1186238 Eki Görüntüle 1186239 Eki Görüntüle 1186240 Eki Görüntüle 1186241 Eki Görüntüle 1186242 Eki Görüntüle 1186243 Eki Görüntüle 1186244 Eki Görüntüle 1186245
kalanlardan üçlü yap canım.
Canım aşağıdakileri begendiğin asimetrik hırkanın yanına 3 lü yapabilirim
tatlım seninde bastaki karpuz kol harıc tabı benım gozumde ıcındekı sıyah renkler laci gıbı olan ama aslında senın gordugun gıbı olan bu 4 u degıl mı
canım bak şöyle sorayım ben bu elbisenin modelini anlamadım bunun içine mi straplez giymek gerekiyor ?
Eki Görüntüle 1208878
canım devreler yandı hakıkaten ya bebekten oluyor benımkı yol yorgunlugu bır de ıs guc((
ıkıncı sıradakı cıceklı ole dekolte degıl kı gogus kısmına cok gırmıyor
ucuncu de oyle benım dekolte olabılır dedıgım 4. sıradakısonra da kıremıt var bu dordu degıl mı senın sectıklerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?