• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yazlık hamile kıyafetleri tunik,pantolon,etek

ecaydin555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
451
10
48
34
Samsun
Tunik ve de etek hamilelik öncesi 40-42 beden olanlara rahatlıkla olur,etek hariç bütün ürünler lcw markadır ve hepsi halen mağazalarında satılıyor bakabilirsiniz.Ütüsüz acil çektiğim için şık durmuyor ama iki pantolon hariç hepsi yepyeni ve sorunsuz,ayrıca şıktır.
1 LCW Şiddetle tavsiye edebileceğim şıklık ve rahatlıktadır.Ben 40 küsüre almıştım.İlk aylardan doğum yapana kadar kullanılır.Belden lastikli ve kuşaklı olduğu için birçok bedene uyum sağlıypr ve çirkin durmuyor.Herkes bunu çok beğeniyordu.Fiyat:15 tl..
2 LCW İncecik,çok rahat,iç göstermeyen,göğüsten aşağı doğru plikaşelidir(adını doğru söyledim mi bilmiyorum:26:) İlk aylardan doğum yapana kadar yine kullanılır.Fiyat:12 tl...
3 LCW Açık mavi,belden ip ile ayarlanabilen çok rahat ve şık bir tunik daha..Yine ilk aylardan doğum yapana kadar.Fiyat:12 tl...
4 Bu eteği özel diktirdim 70 tlye mal oldu ama bir kez bile giymedim,çünkü eşim izin vermedi,garson boydur.Kumaşı çok rahattır,görünümü kot tarzıdır...Fiyat:15 tl...
5 İncecik tiril tiril hamile pijaması lcw Fiyat:6 tl..
6 LCW 155-160 cm boylulara olacak iki adet pantolon
Pantolonlara fiyat koymuyorum,hepsini alana ücretsiz gönderebilirim.
Ayrıca yarım kalmış piyasa fiyatı 60-70 tl olan phytolastil lierac çatlak önleyici kremimi de gönderirim...

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    196,3 KB · Görüntüleme: 314
  • $2.jpg
    $2.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 296
  • $3.jpg
    $3.jpg
    198,8 KB · Görüntüleme: 290
  • $4 1.jpg
    $4 1.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 250
  • $4 2.jpg
    $4 2.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 239
  • $4 3.jpg
    $4 3.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 200
  • $5.jpg
    $5.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 196
  • $6.jpg
    $6.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Tunik ve de etek hamilelik öncesi 40-42 beden olanlara rahatlıkla olur,etek hariç bütün ürünler lcw markadır ve hepsi halen mağazalarında satılıyor bakabilirsiniz.Ütüsüz acil çektiğim için şık durmuyor ama iki pantolon hariç hepsi yepyeni ve sorunsuz,ayrıca şıktır.
1 LCW Şiddetle tavsiye edebileceğim şıklık ve rahatlıktadır.Ben 40 küsüre almıştım.İlk aylardan doğum yapana kadar kullanılır.Belden lastikli ve kuşaklı olduğu için birçok bedene uyum sağlıypr ve çirkin durmuyor.Herkes bunu çok beğeniyordu.Fiyat:15 tl..
2 LCW İncecik,çok rahat,iç göstermeyen,göğüsten aşağı doğru plikaşelidir(adını doğru söyledim mi bilmiyorum:26:) İlk aylardan doğum yapana kadar yine kullanılır.Fiyat:12 tl...
3 LCW Açık mavi,belden ip ile ayarlanabilen çok rahat ve şık bir tunik daha..Yine ilk aylardan doğum yapana kadar.Fiyat:12 tl...
4 Bu eteği özel diktirdim 70 tlye mal oldu ama bir kez bile giymedim,çünkü eşim izin vermedi,garson boydur.Kumaşı çok rahattır,görünümü kot tarzıdır...Fiyat:15 tl...
5 İncecik tiril tiril hamile pijaması lcw Fiyat:6 tl..
6 LCW 155-160 cm boylulara olacak iki adet pantolon
Pantolonlara fiyat koymuyorum,hepsini alana ücretsiz gönderebilirim.

resim bekliyorum vee hangi şehirdesiniz

Back