• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın pudra kokan parfüm kullanılabilir mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar sizden fikir istiyorum...Geçenlerde markette pudra kokan bir parfüm beğendim..
adidasın beyaz şişedeki parfümüydü...floral dream olanıydı sanırım
deodorantım da pudralı olduğu ve pudra gibi koktuğu için o parfümün de deodorantıma uyacağını düşündüm..

ama sormak istediğim şey...pudra kokan parfümler yaz mevsimine uygunmudur yoksa ağır mı kaçar ?

yok bence gayet hoş olur. pudra kokusu hafif bir kokudur tam yazlık bir kokudur bence

Eğer çok yoğun bir pudra kokusu ise biraz ağır olabilir, ama etek uçlarından yayılcasınaysa o zaman süper olur! On numara derim ben :) kaydirigubbakcemile5

bence pudra kokusu yaz için kesinlikle uygun çekinmeden kullanabilisin

Eğer çok yoğun bir pudra kokusu ise biraz ağır olabilir, ama etek uçlarından yayılcasınaysa o zaman süper olur! On numara derim ben :) kaydirigubbakcemile5

haklısın canım..bu söylediğin şey gerçekten çok önemli...
zaten bu konuyu açmamın nedeni,bazı kış parfümlerinin de pudra kokusu içeriyor olmasıydı ondan tereddüte düşmüştüm..

diğer arkadaşlara da katılıyorum aslında...pudra kadar doğal bir koku yok cidden..
ama senin dediğin gibi oranı çok önemli...bunu bana hatırlattığın için sağol canım :)

Back