kanamayı bilmemde havalar sıcak burundaki tampondan belki nefes alman zorlaşır havanın etkisiyleMerhaba, 6 Ağustosta burnumdaki kemer dolayısıyla Devlet hastanesinde ameliyat olacağım. Fakat havalar çok sıcak olduğu için yakınlarım kanama olabileceği konusunda beni çok korkuttu. Yazın burun ameliyatı olanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Doktorum silikon tamponlar kullanıyor ve 10 boyunca kalacakmış.
Bence kesinlikle olmalısın kemer kısmından..yazın da kışın da ayrı avantaj dezavantajları var..ben de 3 gün önce 2.ameliyatımı oldum..bugün tamponlar alındıPeki sizce ameliyat olamlı mıyım? İki gün sonra ameliyat olacağım ama aklımda hala sorular var. Ve ameliyathanede mikrop kaparım kötü geçer diye çok korkuyorum.
Eki Görüntüle 1597214
Stormbiri ol ve kurtul bukadar sene nede olmadım diye dövünüyor insan .mikrop konusuna gelince ameliyat öncesi ve sonrası antibiyotik veriyorlar zaten 1 hafta kullanacaksın ameliyattan sonraPeki sizce ameliyat olamlı mıyım? İki gün sonra ameliyat olacağım ama aklımda hala sorular var. Ve ameliyathanede mikrop kaparım kötü geçer diye çok korkuyorum.
Eki Görüntüle 1597214
Olmalısın kendinş kötü hissediyorsan yok benn rahatsız değilim diyorsan bişey demem :)Peki sizce ameliyat olamlı mıyım? İki gün sonra ameliyat olacağım ama aklımda hala sorular var. Ve ameliyathanede mikrop kaparım kötü geçer diye çok korkuyorum.
Eki Görüntüle 1597214