Yazın Burun Ameliyatı Olmak?

Stormbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
16
0
Merhaba, 6 Ağustosta burnumdaki kemer dolayısıyla Devlet hastanesinde ameliyat olacağım. Fakat havalar çok sıcak olduğu için yakınlarım kanama olabileceği konusunda beni çok korkuttu. Yazın burun ameliyatı olanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Doktorum silikon tamponlar kullanıyor ve 10 boyunca kalacakmış.

güneşe çıkmadığın sürece pek sıkıntı olmuyor canım ben de temmuzda oldum öyle bi sıkıntı çekmedim.

Peki kaç gün sonra insan içine çıkabilecek duruma geliyoruz? Benim ameliyat olursam ameliyattan 10 gün sonra sınavlara girmem gerekecek. Çok farkedilir ya da kanama olur diye korkuyorum

ikinci gün yüz nakli olmuş gibiydim. 3. gün şişler çok az kaldı yüzümde. Morluk değil de göz çevremde sarılık filan vardı hafif 10 gün kadar hafifleyerek kayboldu. 1 hafta sonra tampon-dikiş aldırdım. Acı yok:) 1 hafta da bantlı gezdim. 10 günde makyajla filan çıkarsın insan içine. Kanama kalmaz 10 güne

Bende bu yaz oldum hatta 11. Günüm bir sıkıntı çekmedim dışarıdan bakıldığında ameliyat oldugumu kimse anlayamaz. Kanamam da olmadı canm stres yapma sen inş rahat atlatırsın

kanamayı bilmemde havalar sıcak burundaki tampondan belki nefes alman zorlaşır havanın etkisiyle

Peki sizce ameliyat olamlı mıyım? İki gün sonra ameliyat olacağım ama aklımda hala sorular var. Ve ameliyathanede mikrop kaparım kötü geçer diye çok korkuyorum.

Peki sizce ameliyat olamlı mıyım? İki gün sonra ameliyat olacağım ama aklımda hala sorular var. Ve ameliyathanede mikrop kaparım kötü geçer diye çok korkuyorum.
Eki Görüntüle 1597214
Bence kesinlikle olmalısın kemer kısmından..yazın da kışın da ayrı avantaj dezavantajları var..ben de 3 gün önce 2.ameliyatımı oldum..bugün tamponlar alındı kanama olayı öyle düşündüğün gibi olmuyor hafif sızıntılar oluyor sadece..korkacak bişey yok bence ..ama yine de iyi düşün..tabi karar senin..

Eki Görüntüle 1597214
Stormbiri ol ve kurtul bukadar sene nede olmadım diye dövünüyor insan .mikrop konusuna gelince ameliyat öncesi ve sonrası antibiyotik veriyorlar zaten 1 hafta kullanacaksın ameliyattan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…