• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yazın bronzlaşmış tene tarçın bakır kahve mi ? açık kumral ,küllü sarı mı gider ?

vistoso_flor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
14
0
86
Edirne
Bu yaz ilk defa bronzlaşma niyetindeyim. ten rengim açık buğday göz rengim kahverengi.
Bronz bir tene sizce tarçın bakır tonlarında orta koyulukta bir sıcak kahve mi ?
yoksa daha sarıya bakan açık kumral veya küllü sarı gibi bir saç mı daha güzel gider ?
şu an saçım tarçınımsı bakırımsı bir kahve ve henüz bronzlaşmadığım için şu an fena durmuyor.
ama bronzlaşınca ten ile saç birbirini boğar mı ? saç rengini açmam mı gerekir ?

aslında saç rengin göz rengiinle ne kadar uyum içinde olursa o kadar iyi olur :) açık kumral daha hoş olabilir hem kullanış açısından da iyi ben şu an o rengi kullanıyorum:16:

aslında saç rengin göz rengiinle ne kadar uyum içinde olursa o kadar iyi olur :) açık kumral daha hoş olabilir hem kullanış açısından da iyi ben şu an o rengi kullanıyorum:16:

cevap için teşekkürler :)
aslında saçlarım şu anda tarçınımsı bakırımsı bir kahve yani dediğin gibi gözlerimle aynı renk neredeyse şu an bu uyumdan memnum gibiyim...ama tenim beyaza kaçtığı için saçım tenimle baya bir zıtlık oluşturuyor tenimin beyazı çok ortaya çıkıyor. Bronz olunca da ten saç göz hepsi birden kahverengi olursa birbirini boğar sanırım dimi ? sanki bana da açık kumral gibi sarıya bakan tonlar daha cazip geliyor ama tam cesaretimi toplayamadım. saçımdaki bakırlık
saçı koyu gösteriyor sanki sevemedim gibi tarçın bakır tonlarını :26:

Back