• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın Balayı nereye gitmeliyiz:)

Teacherrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
44
13
3
Meraba arkadaslar temmuz ayi ege akdeniz otelleri önerir mısınız.3.4 gün otelde vakit geçireceğiniz için manzara ve aktivite bol olsun istiyoruz kafamız çok karıştı:(teşekkürler simdiden:))

onlarca otel var. bu iş bütçenizle çok yakından alakalı. bir de balayından beklentinizle.
büyük bir tatil köyü gibi gün boyu yeme içme, animasyon, vs mi yoksa daha başbaşa kalabileceğiniz, daha kişiye özel bir butik otel mi?

onlarca otel var. bu iş bütçenizle çok yakından alakalı. bir de balayından beklentinizle.
büyük bir tatil köyü gibi gün boyu yeme içme, animasyon, vs mi yoksa daha başbaşa kalabileceğiniz, daha kişiye özel bir butik otel mi?
Daha hareketli otel istiyorum ama fiyatlar çok uçuk 5 binlerden basliyo:( 2 buçuk 3 anca

Sidede sentido perissia var canım biz çok beğendik mesela, hem merkezi hemde denizi muhteşem. Ama ben olsam para biriktirip Thailand a uçarım tek kelime ile muhteşem bir yer

Sidede sentido perissia var canım biz çok beğendik mesela, hem merkezi hemde denizi muhteşem. Ama ben olsam para biriktirip Thailand a uçarım tek kelime ile muhteşem bir yer
Şuan zaten yurtdışı tatili daha ucuz bizim buralardan ilerde düşünüyoruz inşallah teşekkürler bi bakalım oraya:)

biz faralya ya gideceğiz . gideceğimiz otelin adı seaview bayıldık otelin resimlerine ve gidenlerin yorumları çok güzel , sizde bakın isterseniz :)

Back