Yazin ameliyat olanlar

sHiRiNeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
431
0
Merakim bi sorun oluyor mu..? yazin gügüs büyütenler tecrübelerini paylasa bilirlerse eger sevinecegim..

genellikle ki$in ameliyat olmak daha iyi deniyor ama malum yurt disinda olunca yazin Türkiyeye gelmek daha uygun oluyor..

Dezavantajlari nedir merak ediyorum..bir cok okudugum payla$imlarda sargilari doktorlarin yaza uygun bir sekilde yapitiklari.. birde iyile$me sürecinde bir far var mi?

oğrendığım kadarıyla kısın terleme olmadığından ıyılesme donemınde korse kullanıldığından daha verımlı sonuc olmasından dolayı,denız mevsımınde aktıfete artısı olusu genelde kısın olmaya hatta bahar sonbahar ayı yapılmasının avantajlı olduğunu söyluyor drlar.

yazın olmasında bir sakınca yok,ben oldum meme büyütme,kolaltından koyulduğu için dikiş izide yok,gayet rahatım,diğer operasyonları bilemem ama meme operasyonlarında yazında olabilir

Ben de oldum geçen hafta, hatta benim hem dikleştirme oldu hem de protez takıldı.Doktorum, terlemeyi önlemek için teri emen gazlı bezler koyduklarını söyledi sargının içine ama yinede terlememeye dikkat ediyorum çünkü nem oluşursa enfeksiyon kapması çok kolay oluyormuş dikişlerin.Bir de güneşlenmek yasak malesef.Çünkü dikiş izlerinde renk tonu farklılığı ortaya çıkıyormuş güneşlenince ben de evden çıkmıyorum napayımkaydirigubbakcemile3 Bir yazım gitti ama seneye barbie gibi gezerim plajlarda artık inşallah:Saruboceq:

Denize ve havuza girme konusunda sorun olmadığını söyledi doktorum ama tabi güneş yine yasak girip hemen çıkmam ve olabildiğince az kalmam gerekiyormuş güneşte.Yani şimdi yaptıırsan ağustosta girebilirsin sanırım meraklıtaze22 ama şemsiye altında falan bile güneşte kalmamalıymışız çünkü UV ışınları geliyormuş yine önemli olan onlardan korunmak olabildiğince. Hepinize güzel günler diliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kaça ameliyat oldunuz? sizce doktor seçimini neye göre yapmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? adı cok duyulmus doktorlara da gitmek istemiyrm cok pahalı oldukları icin.. yada varmıdır uygun ama adı duyulmus doktor?

kaça ameliyat oldunuz? sizce doktor seçimini neye göre yapmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? adı cok duyulmus doktorlara da gitmek istemiyrm cok pahalı oldukları icin.. yada varmıdır uygun ama adı duyulmus doktor?

sızın ıstanbulda barıs cakır cok meshur ama doktorlar sıtesınden bakabılırsın dıger doktorlara cevapladıgı sorulara.. hıc olmasaa bı fıkrın olurr..ben bu amelıyatlarda prof olupta amelıyatta elı tıtreyen yada cok basarılı sonuclar veremeyen doktorlarda duydum cogu arladasın sonuctan memnun olmadıgı..
ben ızmırde yasıyorum ve tek bı drla gorustum ve amelıyatımıda ona yaptırdım gayette memnunum elıde hafıf bı doktor ve gayette ılgılı.
cogu arkadas prof dıe daha ııyı dıye dusunebılır ama onemlı olan amelıyat tecrubesı ve kendını gelıstırmesı..
ızmırde olsaydın kendı doktorumu tavsıye ederdım ama ıstanbuldakıler hakkında bı bılgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…