• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz????

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
arkadaşlar bi süredir pc me böyle bir yazımı desem programmı desem ne musallat oldu ve ben bundan kurtulamıyrum pc me herhangi bi zararı yok ancak masa üstü koyamıyorum ekranım sürekli karanlık ama programlarımı görmeme engel olmuyor bilmem anlatabildimmi bu konu hakkında bilgisi olan yada bişeyler duyan benide bilgilendirir ve bundan nasıl kurutlabileceğimi açıklarsa çok sevinirim gösterdiğim kişiler format diyorlar ama bunu istemiyorum belki format gerekmeden sizlerle şu benim pc mi bu illeten kurtara biliriz miii???

bende de bu yazı çıkıyor ve media player kullanamıyorum doğrulamam gerekiyomuş ama kimlik bilgilerimin çalınmasından korkuyorum

Yazılımın sahte olmadığını kanıtlaycaksınız.
bunun için yapılan programlar var internette..
"yazılım doğrulaması" diye aratın birşeyler çıkar

yazılım kurbanı olmak :)
yani kullandığınız xp sürümü sahte yada girilen şifre sahte demektir.
eğer kullandığınız xp orjinal cd ile kurulursa ve şifresi girilirse buı ortadan kalkar. bunun için bir bilgisayarcıdan orjinal cd almanız gerek.
yok istemem derseniz. bunun içinde netten xp yada vista win7 orjinal yapma crack bulup bunu format atmadanda çözersiniz.

yazılım kurbanı olmak :)
yani kullandığınız xp sürümü sahte yada girilen şifre sahte demektir.
eğer kullandığınız xp orjinal cd ile kurulursa ve şifresi girilirse buı ortadan kalkar. bunun için bir bilgisayarcıdan orjinal cd almanız gerek.
yok istemem derseniz. bunun içinde netten xp yada vista win7 orjinal yapma crack bulup bunu format atmadanda çözersiniz.

Ve Windows güncellemelerine de kapatacaksınız.yoksa yeni bir lisans doğrulayıcı yükleyip tekrardan o problemi yaşamanız mümkündür

Back