Yazılı Notları Yüzünden İstediği Bölümü Değiştiren Var Mı?

Vejetaryen Zombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1.139
488
Arkadaslar Merhaba sorum başlıkta mevcut ben bu sorunu yasayanlardanim yani normal derslerime de çalışıyorum ama istedim bölüm için yetersiz ben normalde tıp istiyorum denemelerim de falan yukselmelerim var ama yazililarim öyle değil 50-70 arası ve beni tipa yönlendiren annem sende yükselme var ama yazililarina göre kötü doğudaki tipi bile zor Kazanırsın diyor bide ara karnelerde arkadaşlarımın ortalaması 70lerde iken benim 66 olunca annemin dediklerine iyice tuz biber oldu ben kimim bole bişi istemek kim demeye başladım ve artık tamamen diş hekimligini düşünmeye başladım benim gibi yazılı notları yüzünden böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Benim lise 1 de fizik kimya biyoloji matematik geometri 2 idi, hem de zorla yani 43u falan 45 e tamamlamislardi. Eşit ağırlık seçtim istemeye istemeye. Ama sayısal daha çok seviyordum,fiziği kimyayi daha çok seviyordum. Bir hafta sonra geri sayisala geçtim. Okuldaki notların yine 3 4 civarlarindaydi ama iyi bir okulda iyi bir mühendislik kazandım ve bitirdim. Hangisini istiyorsan hangisini seviyorsan onu seç. Ben tarih coğrafya edebiyattan hiç gaz etmezdim kafam basmazdi anlamazdim o yüzden yapamadım orda..

mesajlarınız için çok teşekkürler zaten notlarımda iyiye gitti ortalamam 77-78 civarı matematik 47 de kaldım ama 2.dönem da fazla yapıcam inşallah :KK52:

Oo 78 sen iyi
Ben de 50lerdesin sanmıştım
Benim de 73 civarı , kötü durumdayım geriye düşüceğim ama, meslek seçiminde notlarımı dikkate almadım. Almaya gerek de yok, 2 soruya bakar aradaki farkı kapatmak

Sbsde çok etkiliyordu okul notları ama ygs-lysde o kadar fazla etkilemiyor

Oo 78 sen iyi
Ben de 50lerdesin sanmıştım
Benim de 73 civarı , kötü durumdayım geriye düşüceğim ama, meslek seçiminde notlarımı dikkate almadım. Almaya gerek de yok, 2 soruya bakar aradaki farkı kapatmak

Sbsde çok etkiliyordu okul notları ama ygs-lysde o kadar fazla etkilemiyor
ygs lys de lise ortalaman kaçsa öle bi ek puan geliyo ama o da 100 bile olsa 60 alıyosun

X